Sayfa 62/996 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Cem Okullu ortaklık yapısı, iştirakler, fiyat seviyesi, piyasa değeri, endeks 30 içindeki yeri vs düşünüp güzel bir kumar oynamış, emekli sandığı, yardımlaşma derneği vs satış sinyali verince hasat zamanı geldi diye düşündü belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Mühim olan buradan çıkan nereye gidecek...
    Bir bilsek adam direk çarpı 2-3 yapıyor...

İnan orası çok karmaşık, tahtada sadece CEM OKULLU yok...

TEB son 1 aydır tahta üzerinden alım yapıyor, yabancının yoğun satışına rağmen tahta ayakta duruyor, demek ki satışlar bir şekilde karşılanıyor...

Geçen ayın ortalarında takasını inceledim bir ay boyunca gün-gün...

CEM OKULLU öncelikle yatırım finansman üzerinden işlem yapıp yf' nin takasına akıtıyordu malı...

Bir hafta sonra 3' er gün arayla OYAK ve AK YATIRIM' a yüklü virmanlar gitti YF' den, muhtemelen cem başkanın malı...

Ama yön konusunda net bir fikir edinemiyorum halen, yoksa acımam basarım şortu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    böyle olmalı...ama son ED kısmı bugün bitmişte olabilir...bitmediyse bugünkü en düşükten itibaren yukarı bir atak daha var...136-137 olabilir...kısa da düşebilir bugünkü en yükseği geçemeyecek bir atakta olabilir...öyle olursa aşağı dönüşü de çok sert olur...hoş her halükarda sert dönecek aşağı eğer kalıp buysa...ED tamamlandığında sert kırılır...

daire içine aldığım yerde bir GAP var o GAP i kapatmak isteyebilir...

bitmişse bitmiştir...o kadar...

4. Viobcu kardeşler teknik tmm da takas daki o kadar yabancı lotu görünce bunun yönü yukarı olmasi gerekmez mi düşüş sanki Zor ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    PALA' nın içinden geçenleri okuyamıyorsun ama okumaya çalışıyorsun...

Yanlış anlaşılma olmasın analizlerini başarılı buluyorum...

Ama birbiri ile çelişen çok sayıda analiz olunca sinyali anlamak güçleşiyor...

Sinyaller ve sistemlerde bir sistem çok fazla sinyal üretiyorsa( ki buna gürültü de deniyor), bu tür sistemlere '' kararsız sistemler'' denir...

Ki bu sistemlerin sinyallerine de pek itibar edilmez...
    şimdi grafik haftalık önceki 2 örneği gösterdim oklarla

ben kesin düşer ibaresi kullanmadım sen düşüş yok dedin

bu doji kuralına göre haftaya teyit mumu gerekir onu bilmiyoruz henüz o tryit mumu haftalık kapanışta 1296 ve altı olmalı ki bu üçlü düşüş teyit olsun

grafiklerim rahatsız ediyorsa sorun olmaz paylaşmam

saatlik ayrı günlük ayrı haftalık ayrı bence çelişki yok
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ybtakasoranı 51 e yükselmiş
    Yabancı aldıkça düşen yerli aldıkça yükselen bi borsamız oldu sanırsam
    Bozkurt kardeş pala senin bizon sürüsüne kaptırdığın donu bayrak yapmış gezdiriyor

7. Bu borsayı dolar patlatır ancak yönü iki yönde de olabilir. RTE bir söz verir bidona Yeter

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt kardeş pala senin bizon sürüsüne kaptırdığın donu bayrak yapmış gezdiriyor
    Gezdirir abi, donu kaptırmıycan bu alemde madara olursun. süüle o alaska dan gelen bizon sürüsüne donuma iyi baksın geri alıcam
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 62/996 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •