Cem Okullu ortaklık yapısı, iştirakler, fiyat seviyesi, piyasa değeri, endeks 30 içindeki yeri vs düşünüp güzel bir kumar oynamış, emekli sandığı, yardımlaşma derneği vs satış sinyali verince hasat zamanı geldi diye düşündü belki.
Cem Okullu ortaklık yapısı, iştirakler, fiyat seviyesi, piyasa değeri, endeks 30 içindeki yeri vs düşünüp güzel bir kumar oynamış, emekli sandığı, yardımlaşma derneği vs satış sinyali verince hasat zamanı geldi diye düşündü belki.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
İnan orası çok karmaşık, tahtada sadece CEM OKULLU yok...
TEB son 1 aydır tahta üzerinden alım yapıyor, yabancının yoğun satışına rağmen tahta ayakta duruyor, demek ki satışlar bir şekilde karşılanıyor...
Geçen ayın ortalarında takasını inceledim bir ay boyunca gün-gün...
CEM OKULLU öncelikle yatırım finansman üzerinden işlem yapıp yf' nin takasına akıtıyordu malı...
Bir hafta sonra 3' er gün arayla OYAK ve AK YATIRIM' a yüklü virmanlar gitti YF' den, muhtemelen cem başkanın malı...
Ama yön konusunda net bir fikir edinemiyorum halen, yoksa acımam basarım şortu...
böyle olmalı...ama son ED kısmı bugün bitmişte olabilir...bitmediyse bugünkü en düşükten itibaren yukarı bir atak daha var...136-137 olabilir...kısa da düşebilir bugünkü en yükseği geçemeyecek bir atakta olabilir...öyle olursa aşağı dönüşü de çok sert olur...hoş her halükarda sert dönecek aşağı eğer kalıp buysa...ED tamamlandığında sert kırılır...
daire içine aldığım yerde bir GAP var o GAP i kapatmak isteyebilir...
bitmişse bitmiştir...o kadar...
![]()
Viobcu kardeşler teknik tmm da takas daki o kadar yabancı lotu görünce bunun yönü yukarı olmasi gerekmez mi düşüş sanki Zor ytd
şimdi grafik haftalık önceki 2 örneği gösterdim oklarla
ben kesin düşer ibaresi kullanmadım sen düşüş yok dedin
bu doji kuralına göre haftaya teyit mumu gerekir onu bilmiyoruz henüz o tryit mumu haftalık kapanışta 1296 ve altı olmalı ki bu üçlü düşüş teyit olsun
grafiklerim rahatsız ediyorsa sorun olmaz paylaşmam
saatlik ayrı günlük ayrı haftalık ayrı bence çelişki yok
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Bu borsayı dolar patlatır ancak yönü iki yönde de olabilir. RTE bir söz verir bidona Yeter
Yer İmleri