Alýntý Originally Posted by kartalgaga Yazýyý Oku
Kýymetli kardeþim,Allah'a þükürler olsun iyiyim..Sizlerde iyimisiniz..Bu günlere kadar çok zorluklar gördüm bu hissede sabýrla direndim ama gözü doymaz iblisin manevralarýna yenik düþtüm..Aslýnda beraber mücadele verip direndik deem daha doðru olur ama ben çok uzun zamandýr buradayým bekiyordum olmadý diðer fýrsatlarýda kaçýrdým ..Zarar çok yüklü kurtarmam mümkün deðil ama sýhhatimide düþünmem gerekiyor o yüzden sindirmeye çalýþýyorum...Dilerim sizler beklentiniz olan rakamlarý görür ve kazançlý ayrýlýrsýnýz..Allah yardýmcýnýz olsun ..Selamlar..Seviliyorsunuz..Allah'a emanet olun..
Allah yardýmcýn olsun kartal. Haklýsýn, saðlýk herþeyden önemli. Belki de doðrusunu yaptýn satmakla. Biz hala risk almýþ durumdayýz. Çünkü belirsizlik devam ediyor. Zamanla göreceðiz. Bazen bazý hisselerin grafiklerine ve hareketlerine bakarak fýrsatlar sunduðunu düþünsem de önermeye çekiniyorum. Biz her ne kadar tahmin etmeye çalýþsak da sonuçta biliyoruz ki þiþman parmaklar ne derse o olacak. Hayýrlý, bereketli kazançlar dilerim. Albul arkadaþýma da selamlar saygýlar