Sayfa 945/1002 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benzer Metin bana da geldi 28 aralığa kadar lock down diyordu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Dedikodu türü ama her yerde dolaşıyor. Muhtemelen bilim kurulunun tavsiyesidir bir kısmı.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    akkoyunlar aşağıdaki haber üstüne bacak atmaya başladılar, zaten aşının bedava olacağı açıklanmadı mı vs. diye..
    yahu çinliler 2 doz yapılacak aşı için 50 milyon hedef kitleye 100 milyon doz bedava göndereceklerini mi beyan ettiler
    yoksa 2 dozu 150 dolar olduğu açıklanan çin aşısını devlet bizlere bedava mı dağıtacak, yoksa iban mı istenecek..?

https://halktv.com.tr/hdpnin-koronav...edildi-440488h
    Avrupai aşı 15 dolar Çin aşısı 75 dolar mı yani? Aşı fiyatının üzerine otv, TRT payı, Cengiz payı falan mı eklemişler, sonra unutup tekrar mı eklemişler acaba.

Sosyal devlet neydi, sosyal devlet emekti ....

4. Allahindan buldu kendi kazdığı kuyuya düştü
    ola ki rockefeller veya rothschild'lerden biri covidden ölürse komplo teorileri nasıl şekillenecek bakalım..?
    TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Allahindan buldu kendi kazdığı kuyuya düştü

TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
    Aile içi hesaplaşma.

ola ki rockefeller veya rothschild'lerden biri covidden ölürse komplo teorileri nasıl şekillenecek bakalım..?
    Onlara hiç bir şey olmaz.Onlar salgın başlamadan aşılanmışlardır.Ben trump ın covid olmasını da çakma görüyorum.Aksi durumda koca abd başkanı maskesiz dolansın ortalarda,72 yaşında obez ve covidden korku sıfır ,benim aklım ermez o işlere.Covidin aşısı salgından önce vardı, gereken insanlar çoktan aşılanmıştır

7. Türkiye yeni cavid Adıyaman da zeytin ve üzümden bulaşıyor diye Bilgi vardı .

Orada da yarasa mağarası vardı bugün belgeselde izledim

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Onlara hiç bir şey olmaz.Onlar salgın başlamadan aşılanmışlardır.Ben trump ın covid olmasını da çakma görüyorum.Aksi durumda koca abd başkanı maskesiz dolansın ortalarda,72 yaşında obez ve covidden korku sıfır ,benim aklım ermez o işlere.Covidin aşısı salgından önce vardı, gereken insanlar çoktan aşılanmıştır
    Pahalı bir tedavi olma imkanı var mı trump için antikor kokteyli verdik demişlerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 945/1002 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •