-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Benzer Metin bana da geldi 28 aralığa kadar lock down diyordu
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Dedikodu türü ama her yerde dolaşıyor. Muhtemelen bilim kurulunun tavsiyesidir bir kısmı.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
realities
akkoyunlar aşağıdaki haber üstüne bacak atmaya başladılar, zaten aşının bedava olacağı açıklanmadı mı vs. diye..
yahu çinliler 2 doz yapılacak aşı için 50 milyon hedef kitleye 100 milyon doz bedava göndereceklerini mi beyan ettiler
yoksa 2 dozu 150 dolar olduğu açıklanan çin aşısını devlet bizlere bedava mı dağıtacak, yoksa iban mı istenecek..?
https://halktv.com.tr/hdpnin-koronav...edildi-440488h
Avrupai aşı 15 dolar Çin aşısı 75 dolar mı yani? Aşı fiyatının üzerine otv, TRT payı, Cengiz payı falan mı eklemişler, sonra unutup tekrar mı eklemişler acaba.
Sosyal devlet neydi, sosyal devlet emekti ....
-
Allahindan buldu kendi kazdığı kuyuya düştü

Originally Posted by
realities
ola ki rockefeller veya rothschild'lerden biri covidden ölürse komplo teorileri nasıl şekillenecek bakalım..?
TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
-

Originally Posted by
komutan logar
Allahindan buldu kendi kazdığı kuyuya düştü
TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
Aile içi hesaplaşma.
-

Originally Posted by
realities
ola ki rockefeller veya rothschild'lerden biri covidden ölürse komplo teorileri nasıl şekillenecek bakalım..?
Onlara hiç bir şey olmaz.Onlar salgın başlamadan aşılanmışlardır.Ben trump ın covid olmasını da çakma görüyorum.Aksi durumda koca abd başkanı maskesiz dolansın ortalarda,72 yaşında obez ve covidden korku sıfır ,benim aklım ermez o işlere.Covidin aşısı salgından önce vardı, gereken insanlar çoktan aşılanmıştır
-
Türkiye yeni cavid Adıyaman da zeytin ve üzümden bulaşıyor diye Bilgi vardı .
Orada da yarasa mağarası vardı bugün belgeselde izledim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
hkm
Onlara hiç bir şey olmaz.Onlar salgın başlamadan aşılanmışlardır.Ben trump ın covid olmasını da çakma görüyorum.Aksi durumda koca abd başkanı maskesiz dolansın ortalarda,72 yaşında obez ve covidden korku sıfır ,benim aklım ermez o işlere.Covidin aşısı salgından önce vardı, gereken insanlar çoktan aşılanmıştır
Pahalı bir tedavi olma imkanı var mı trump için antikor kokteyli verdik demişlerdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri