Sayfa 88/996 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    viop yarın sabah yine 1503-1504 yapar sonra satar derim ben.
    KOÇ,
    ABD borsaları dönmeden kısa vade hedef vermek pek doğru değil. Sen, ben, aylık ve haftalık grafikler ile ilgileniyoruz ve bu graflarda dönüş sinyali göremiyorum ben, sadece uyumsuzluklar had safhada ama dönüşü görmek gerek.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kanal İSTANBUL ve Çanakkale köprüsü; bence gereksiz yatırımlar.Hele kanal İstanbul;mantıklı bir gerekçe duymadım.
    BU ENERJİ SANAYİ-TEKNOLOJİYE harcansa ülkeme faydası olur.

Çanakkale köprüsü ; bayramda bile kalabalık olmaz.

kanal İSTANBUL, siyasi çıkışın gereği olarak söylenmiştir diye düşündüm.unutulur gider dedim ama tekrar canlandı.

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Teşekkürler, size de geçmiş olsun, kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız? Limon suyu kanı cıvıtmak için yeterli mi?
    Eşimde covşd geçirirken ayqklarda morluklar oluştu bir yere çarpmışta morarmış gibi. Gözle görülen belşrtisi bu yada tahlil yaptıracajsınız. 2 ayı geçti halen kan sulandırıcı coraspirin kullanıyor
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2020
    İkamet
    Isparta
    Gönderi
    25
    Bugün gram longlar elimde patlayacak galiba����

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    geçmiş olsun.

Sağlık camiası ağır yük altında.izinler iptal zaten.

mesela COVİD servisinde 6 hemşire varsa bu arkadaşlardan 2 si covid olunca iş yükü diğer 4 ünün üzerine kalır.dolayısıyla diğer 4 dününde pozitif olma riski artıyor.bu zincirleme giden bir sıkıntı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    DAHA ÖNCE DE İFADE ETMİŞTİM.altında- biraz ihlal olsa da- alçalan üçgen var.4 aylık formasyon kırıldı.

hedef 1650 dolar.

temelde destekliyor.AŞI HABERLERİ ve MB larını uzun zaman sonra ilk defa nette altın satıcılı olması(geçenlerde haberlerde vardı)

şekil tam nizami değil ama illaki tam uygun olacakta değil.günlük ve daha büyük zaman diliminde bu formasyon genelde isabetli.Altınla işim yok ama olur da 1450 dolara gelirse fiziki olarak alabilirim.pek anlamam ama mesela düğünlerde takılan bilezikler gibi..gelmezse yapacak bir şey yok(1050-2050 çıkışının yaklaşık %61.8)

oraya gelecekse bile zaten 6 aydan önce olmaz.

kanal İSTANBUL ve Çanakkale köprüsü; bence gereksiz yatırımlar.Hele kanal İstanbul;mantıklı bir gerekçe duymadım.
    BU ENERJİ SANAYİ-TEKNOLOJİYE harcansa ülkeme faydası olur.

Çanakkale köprüsü ; bayramda bile kalabalık olmaz.

kanal İSTANBUL, siyasi çıkışın gereği olarak söylenmiştir diye düşündüm.unutulur gider dedim ama tekrar canlandı.

DAHA ÖNCE DE İFADE ETMİŞTİM.altında- biraz ihlal olsa da- alçalan üçgen var.4 aylık formasyon kırıldı.

hedef 1650 dolar.

temelde destekliyor.AŞI HABERLERİ ve MB larını uzun zaman sonra ilk defa nette altın satıcılı olması(geçenlerde haberlerde vardı)

şekil tam nizami değil ama illaki tam uygun olacakta değil.günlük ve daha büyük zaman diliminde bu formasyon genelde isabetli.
    [emoji106][emoji106][emoji106]
    Aynı düşüncedeyim.

8. S.a arkadeşler
    Bol kazançlar dilerim

Sayfa 88/996 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz