Sayfa 723/1004 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Gerek Suriye, Libya gerekse Azerbaycan’da büyük başarılara imza atan milli gururumuz SİHA’lar dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Avrupa Dış İlişkiler Konseyi üyesi Gustav Gressel, Türk SİHA’larının Azerbaycan’daki başarısının Avrupa’yı endişelendirmesi gerektiğini söyleyerek “Benzer bir durumda Avrupa orduları da Ermenistan gibi sefil duruma düşer. Avrupa hükümetleri Karabağ’da İHA’larla uygulanan stratejileri acilen incelemelidir†dedi.
    https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...u-sefil-oluruz

2. http://www.sarkuysan.com/tr-TR/ana-sayfa/1.aspx

sarkuysan ve gedza çok benzer firmalardır, ikiside koopertf sayılır.

sarky, kapalı çarşı esnafının kurduğu tamamı halka açık bir firmadır.

3. bayrama yetişmeyen kınayı ben neyleyim, otkarı kaçırttın sarky.

4. Bistte evlatlık hisse çok yazacağım kızmak yok
    eczyt da aksa da kordsa da evlatlık hisselerdir.

5. eczyat da eninde sonunda büyük bir patlama olacak sabredene, ben şimdi alamam en az %120 bulmam lazım bir yerlerde.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    eczyata eninde sonunda büyük bir patlama olacadek sabredene, ben şimdi alamam en az %120 bulmam lazım bir yerlerde.
    Doğru hisseleri buluyorsun ama doğru zamanı ve beklemeyi yapamıyorsun...

Çok fazla daldan dala atlarsan bu iş olmaz. Piyasada her hisse aynı zamanda gitmez. Tek tek götürürler veya sektör sektör...

Sen birinden diğerine atlarken zamanlama çok önemli. Para babaları da atlama yapıyor. Onlarda da para sınırsız değil. Birini satıp diğerini alıyorlar...

Mesele, geçişteki aldığın mallara sahip çıkabilmekte. Yoksa onlar her zaman bir adım öndedir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Doğru hisseleri buluyorsun ama doğru zamanı ve beklemeyi yapamıyorsun...

Çok fazla daldan dala atlarsan bu iş olmaz. Piyasada her hisse aynı zamanda gitmez. Tek tek götürürler veya sektör sektör...

Sen birinden diğerine atlarken zamanlama çok önemli. Para babaları da atlama yapıyor. Onlarda da para sınırsız değil. Birini satıp diğerini alıyorlar...

Mesele, geçişteki aldığın mallara sahip çıkabilmekte. Yoksa onlar her zaman bir adım öndedir...
    olduramadğıdandır forumdaşım, çok kere dedim gedzadan sonra kayış koptu.
    mesela şuan sarky'u burada nasıl tutuyorlar şaşırıyorum.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    olduramadğıdandır forumdaşım, çok kere dedim gedzadan sonra kayış koptu.
    mesela şuan sarky'u burada nasıl tutuyorlar şaşırıyorum.
    Altın fiyatları düşerken bu normal olsa gerek...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 723/1004 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •