Arama sonucu : 8016 madde; 7,769 - 7,776 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz IX

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Okulda az insan var evet. haftada bir gidecek herkese bir gün versin saatlerinde ayarlasinlar bir kiþi bile görmeden imza atar. Ha sokakta insan dolu dersen bende diyorum ki sokakta insanlar varken disarida gezerken bulaþmayan virüs okula giderkende bulaþmaz galiba. Hepinizin öðretmen tanýdýðý yada eþi var galiba eþiniz dýþarýya alýþveriþe göndermiyor musunuz yada 1 yýldýr hiç gezmeye görmediniz mi? Eþiniz yada siz öðretmeniniz diye haklý olmazsýnýz. Saðlýkçýlar evin yerini onuttu polisler sabah 9 da baþlayýp gece 02:00 de býrakýp (17 saat) öðlen(10 saat dinlenme) 12:00 den 05:00 e kadar uygulamaya gidiyorlarmis. Diðer gün tekrar 09:00 bunlarý görüp birde orada tweterda binlerce öðretmenin aðlamasý insanýn sýnýrýný bozuyor sizin bozmuyorsa ya eþiniz ya siz öðretmeninizdir. Karþýnýzdaki insaný anlayýn derken birazcýk o karþýdaki insanlar saglikcilari anlasinda madem bý zahmet dýþarda gezip durmasinlar ama yok vallahi yine çýkýp geziyorlar AVM AVM geziyorlar yine
     Alýntý Originally Posted by dimitris Yazýyý Oku
    Çalýþanlar hobi olarak çalýþmýyordur bence .

Bir de az insana kýsmýný anlamadým, okulda mý az insan dedin , paraþütle süzülürken mi dedin bilemedim .

Karþýnýzdaki insaný anlamaya çalýþýn, çünkü o da en az sizin kadar zorlu bir hayat mücadelesi veriyor.
    TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
    Son düzenleme : komutan logar; 01-12-2020 saat: 17:42.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •