fausto papetti'den lonliyð þapýrt dinliyor , kendini mutlu hissediyor...
fausto papetti'den lonliyð þapýrt dinliyor , kendini mutlu hissediyor...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Bak arkadaþým sanayi mühendisi olduðumu yazmýþtým , hayatým fabrikalarda geçti. Þu an emekliyim , danýþmanlýk iþlerim var. O fabrikalarda insanlarýn nasýl iþten çýkarýldýðýný veya 1138 tl ye mahkum edildiðini de inan dibinden biliyorum , yaþýyorum. Siz ve komutan logar nickli arkadaþ genelleme yaparak öðretmenlik gibi çok þerefli bir mesleði yanlýþ yargýladýnýz üstelik eski bir öðretmen miþsiniz.
Genelleme yapmayýnýz. Her meslekte ******** de var layýký ile yapmýyan da var , layýký ile yapan da var. Hiç bir mesleðe , kötü unsurlarýný genelleme yaparak betimlemek , layýký ile yapanlara en hafifinden haksýzlýktýr.
Geçen sene önümde oldu. Trafikte önümdeki 2 araç , aþaðýdan indiler , iþ büyüyeceði belliydi , biri býçaðý çýkardý , tam o sýrada belinde silahý ile üstelik polis memurunu ben gördüm , o da gördü olayý , ama ne yaptý o , gitti yolunu deðiþtirdi , suya sabuna dokunmadý , adam da diðerini býçakladý kanlar içinde býraktý. Þimdi polisler böyledir mi diyelim ? Kahramanca hepimizin canýný, malýný koruyan polislere ayýp , haksýzlýk olmayacak mý?
Komutan logar da genelleme yapmadan tanýdýðým bazý öðretmenler dese , siz de genelleme yapmasanýz bu kadar yazýþma olmazdý. Yanlýþ yaptýðýný bilmekten çekinmeyin. Yanlýþ yazmýþým , düzelteyim demek insaný küçültmez , büyütür.
Fatih olmuyor ,kývýramýyorsun. Konuþtukça batýyorsun .
Yok seninle tartýþarak bir yere varýlmaz. Ben kapatýyorum konuyu .
Yer Ýmleri