Sayfa 244/996 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Senciyim senci, sürsün hadi iblisss
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Yeşillikler görüyom.. )
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    pembeyi kıramadığından flat..onun altında agresif short....

üstü long lehine...

3. Değerli arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Bu hükümetin devalüasyon yapma ihtimali var mı? Ya da bunu yapmak ne kadar mantıklı?

4.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Ben nakide geçtim ConSenSus SenSor Hoca'm. Piyasa konusunda kafam karıştı, kararsız kaldım, piyasa çok sert dalgalarla hareket ediyor, ben durgun sularda yüzebilirim. Piyasa sakinleşsin, borsa yine bir fırsat sunar bana.
    Takdir ettim bu düşüncenizi.

5. Ya daha nevaluasyon olacak deval deval 1 liradan 8 liraya geldi,10 yapar düz olur en fazla?
     Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Bu hükümetin devalüasyon yapma ihtimali var mı? Ya da bunu yapmak ne kadar mantıklı?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Putin, rusya'da kitlesel covid-19 aşılamasının gelecek hafta başlaması talimatı verdi
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Bu hükümetin devalüasyon yapma ihtimali var mı? Ya da bunu yapmak ne kadar mantıklı?
    Albayrak zamanında ismini açıkça söylemeseler de bariz bir şekilde devalüasyon yapıldı. Global ölçekte, piyasada nakit bolluğu varken TRY'nin değer kaybetmesi başka türlü açıklanamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    dalgalı kur rejimindeyiz,devaluasyon sabit kur rejimi için kullanılan bir terimdir.....kendi adıma bir süre 7.6-8 bandında seyredeceğini düşünüyorum dolar /tl nin NŞA (2-3 AY EN AZINDAN)

Sayfa 244/996 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •