enflasyonu gerçek gösterme sebebi faiz arttırmaya kılıf uydurma enflasyon yüksek çıkacağı için faizi arttırdık yada önümüzdekia ylarda enflasyon yüksek çıkacak o yüzden faiz arttırıyoruz
enflasyonu gerçek gösterme sebebi faiz arttırmaya kılıf uydurma enflasyon yüksek çıkacağı için faizi arttırdık yada önümüzdekia ylarda enflasyon yüksek çıkacak o yüzden faiz arttırıyoruz
bir halt olacağı yok.
Bu forumda hisse bulmak ölüm,yazıyorsun karşına birçok hisse çıkıyor,en berbat forumlarda bile listeler halinde bulunuyor,buraya hisse topiklerine takılıyoruz guya,bulmak için rumuzumu tıklıyorum mecbur,tamam guruplandırma yapın,ona ek listeli sıralamada yapınki anında bulmak istediğimiz hisseleri bulalım...Bu forumdan hariç birçok finans netlerindede üyeliğim var,onlarda pek sorun yok,sadece mesaj yazmada sorunları mevcut !!!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, avukatı Hüseyin Aydın aracılığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 500 bin lira manevi tazminat davası açtı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg 356.900 ₺
düzeltiyorum dün gördüğüm fiyat buydu bugünde aynı fiyat
266 yı 366 diye düşündümnereden geçti aklımdan
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri