Saðlýk Bakaný Koca: "Aðýr hasta sayýsý ve aktif vaka sayýsý düþmeye devam ediyor. Vakalarýn azaldýðý bu dönemde aile içi bulaþmalar artýþ gösteriyor."
Saðlýk Bakaný Koca: "Aðýr hasta sayýsý ve aktif vaka sayýsý düþmeye devam ediyor. Vakalarýn azaldýðý bu dönemde aile içi bulaþmalar artýþ gösteriyor."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Tuikin önerdiði rakam 2.500 kusur
bir halt olacaðý yok.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Kap : Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin (Þirket) 15.302.446 TL nominal deðerli paylarýnýn halka arzý tamamlanmýþ olup, Þirketin sermayesini temsil eden 32.210.000 TL nominal deðerli paylarý Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alýnmýþtýr. Þirketin halka arz edilen paylarý, 24/12/2020 tarihinden itibaren Yýldýz Pazar'da 17 TL/pay baz fiyat ve "ARZUM.E" kodu ve sürekli iþlem yöntemiyle iþlem görmeye baþlayacaktýr. Ýlgili sýrada maksimum emir deðeri 2.000.000 TL olarak belirlenmiþtir
Yer Ýmleri