Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
topaç ,þimdide iþtirak hisselerinden satýyor ihlas holding hissesi alýyor özelliklede ihgyo hisselerinde satýþ yapýyor.bir ara seans sonrasý holding 1.24 tl alýþ yaktý bakalým yarýn neler olacak hep beraber görelim..anladýðým kadar holding hissesinin fiyatýný ihgyo'nun da üstüne atacak gibime geliyor týpký geçmiþ yýllarda yükseliþlerde olduðu gibi ..tabii ki bu düþünceler beni baðlar o yüzdende kimseye al yada sat tavsiye etmiyorum çünkü mücahit ören güven veren bir iþ insaný deðil yarýn ne yapacaðý hiiiççç belli olmaz zarara uðramanýz vicdanýmý yaralar ben kaybettim siz kaybetmeyin..hakkým mücahit ören'e haram olsun þirketine uzun vadeli yatýrým yaptým ne temettü nede bedelsiz verdi sürekli zarar yazdý hisse fiyatýný bilinçli yükseltmedi bizim paralarýmýzla diðer yatýrým araçlarýnda cebini muazzam bir þekilde doldurdu biz hep onu bekledik sonrada geldi çeþitli alaverelerle elimizdeki hisseleri baskýlarla alýp götürdü ama hala elli yüz hisse peþinde giderken bile gözleri saðda solda kimden ne çarparýmýn peþinde ama arkadaþýný destekçilerini söyle bana sana kim olduðunu söyleyeyim by harami ..hakkým haram olsun sana ahirette zayi olmasýn çünkü ben senin þirket hisseni aldýðýmda dolar 1.15 tl gibiydi dolar alsam param %altý yüz elli deðer kazanacaktý keza altýn almýþ olsaydým yine kazancým tatminkar olacaktý çünkü bize almayýn diyenler yatýrýmlarýný döviz ve altýn üzerine yoðunlaþarak yaptýlar ..hepsine hakkým haram olsun bizi yanlýþ yönlerdiler lira'yý paçavraya çevirdiler deðersizleþtirdiler atýlacak sýfýrda kalmadý bize hala lira lira diye nutuk atýyorlar.. Yazýk günah bu millete be kardeþim sen niye türk lirasýna yatýrým yapmadýn diye sorarlar insana..efendiler;hala asgari ücreti tartýþýyorsunuz yapmayýn, kýymayýn, biz vefalý türk milletine.. Tuzu kuru olanlar okumasýn ama bizim oðlan () okuyabilir çünkü o da benim gibi garibanýn biridir diye tahmin ediyorum..
Buyrun;aynen dediðim gibi olmadýmý sevgili dostlar ..demekki mücahit ören'nin saðý solu belli olmazmýþ çünkü güvenilir,tekin bir iþ insaný deðilmiþ.. Ytd..