Sayfa 330/996 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Ve fazlası da 1471,Xx styleA.. No köstek, yes destek. )
    bayım stopun bellimi spontane şeysindenmi , yoğusam yükselene kadar lönklermin

2. YF petkimde ne biçim mal alıyor öyle...

Satıcılar bu kadar inatçı olmasa çoktan tavan yapmalıydı...

YF' nin yanında bir de AK YATIRIM var bugün alım tarafında...

Dün YF ve OYAK kallavi satıcıydı...

YF - OYAK - AK YATIRIM üçlüsünü görünce aklıma direk CEM OKULLU geldi...

CEM başkan TSKB' de alım - satım - takas - virman üçgeninde hep bu üçlüyü kullandı...

Hazır dün TSKB' den tamamen nakite geçmişken acaba o da ky gibi dayanamayıp mal mı alıyor...

Tabi bu işin şaka tarafı, muhtemelen AZERİ' ler alıyordur, ya da her kimse AZERİ' ler ile anlaşmalı bir şekilde alım yapıyordur...

Yoksa azeriler adama zırnık koklatmaz, üstüne bir de sopa manyağı yaparlar...

3. moodys 11.eylül'de not indirmiş en son, eylül faiz toplantısından önce sopa gösterme mahiyetinde.. sonra damat gitti, 5 puan faiz artışı verildi falan ya, hah diyodur şimdi moodys -kerata yola gelmeye başladı.. bi önceki hareketi sopa olduğu için, bu sefer havuç ihtimalini daha yüksek görüyorum.. zaten eşiğin 3-4 kademe altında zambia- burkina faso liginde bizim not.. kademe kaldırmasa bile görünümü negatif'ten durağa'a çevirdim falan gibi, o malum ****** ağzıyla bi açıklama yapabilir bu deyyus geceyarısı

4. sn cml para girişi çıkışı paylaşırmısın tşkl
    bol kazançlar

5. Kimse elini göstermiyor herkes sinsice elini izleyip gördüm demekle yetiniyor

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Ve fazlası da 1471,Xx styleA.. No köstek, yes destek. )
    Aynen bi kuple daha 1471 aktif destek style.. Kâfi.

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    De haydi..
    Bugün de dünkü gibi 5 dakikada 1000 puan aşağı verip sonra yavaş yavaş yukarı alır muhtemelen. Senaryo yukarı gitmek ama önce longçuları dökmek ise şimdiye kadar yaptıkları sadece sinir bozmak.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamam işte aynı şey,lönkcüler zaten yıllardır dır bitikti. şortcularda bitik olunca mazut kalmadı piyasada
    Son kerte en mühimdir.. Yıllar ayrı mevzuu )

Sayfa 330/996 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •