Verge yonca saatlik 2 li dip şimdilik 9.09 çalışmazsa senin bant 8.80 ler
Borsanın kitabı yeniden yazılıyor..Benim bildiğim şirketler, düşen fiyatlarda, olumsuz piyasa şartlarında hisse geri alımı yapar..SASA sanırım geri alım açıklamış...Miktarı yüksek olmasa da (200 milyon tl lik sanırım), iyi cesaret..hisse 5 sene öncesine göre 50 ye katlamış...sabancıdan alınan fiyata göre uçmuş şu an...zirvede nereden çıktı bu alım.
üstelik şirket yeni yatırım kararı aldı...oldukça da borçlu bir firma...yani nakitini akıllı kullanmalı...bu ne perhiz, ne lahana turşusu.
zaten bu badem sitili borsa hareketleri sasa ile başlamıştı...geri alım konusunda da bir çığır açmış oldu.
denebilir ki, piyasadaki lotların da çoğu kendinin ya da eşinin dostunun...piyasa firyatının yükselmesi en fazla kendi işlerine gelir...ok derim...ama düzene izin veren, buna göz yuman resmi makamlar, gün gelir siyasi yönetim değişirse, bunun hesabını öderler...patronu hakkında hiç bilgim yok, ama badem ekibinden olduğuna bahse girerim.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bu borsalar dusmezzz. Adamlar shortcu ustune oynuyo tum dunyada. Short acani opuyolar
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri