Sayfa 343/996 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yatay piyasada hisse bazlı oyun oynanır miniş kuş.
    Dün dediğimiz gibi tuprs,petkm,dohol oyun oynandı.
    Önümüzdeki hafta AB ve catsa hikayesi geçene kadarda böyle top çevirme çıkacak habere göre fiyatlama gözüküyor.

2. Verge yonca saatlik 2 li dip şimdilik 9.09 çalışmazsa senin bant 8.80 ler

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    YF petkimde ne biçim mal alıyor öyle...

Satıcılar bu kadar inatçı olmasa çoktan tavan yapmalıydı...

YF' nin yanında bir de AK YATIRIM var bugün alım tarafında...

Dün YF ve OYAK kallavi satıcıydı...

YF - OYAK - AK YATIRIM üçlüsünü görünce aklıma direk CEM OKULLU geldi...

CEM başkan TSKB' de alım - satım - takas - virman üçgeninde hep bu üçlüyü kullandı...

Hazır dün TSKB' den tamamen nakite geçmişken acaba o da ky gibi dayanamayıp mal mı alıyor...

Tabi bu işin şaka tarafı, muhtemelen AZERİ' ler alıyordur, ya da her kimse AZERİ' ler ile anlaşmalı bir şekilde alım yapıyordur...

Yoksa azeriler adama zırnık koklatmaz, üstüne bir de sopa manyağı yaparlar...

Ha haa, şaka yapmıştım ama gerçek çıktı...

CEM OKULLU kap' a açıklama göndermiş...

Bugün PETKM' den 97 mn lot alım yapmış...

SPOT kapanış

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Verge yonca saatlik 2 li dip şimdilik 9.09 çalışmazsa senin bant 8.80 ler

Sorma abi 3 gündür 9.40 bekledim gelmedi, ordan şortlayacaktım...

Haklısın 9.09 güçlü direnç, altına sarkarsa ikinci senaryo...

Yetiş ya 8.95, biz de oralarda long kovalarız artık...

6. Borsanın kitabı yeniden yazılıyor..Benim bildiğim şirketler, düşen fiyatlarda, olumsuz piyasa şartlarında hisse geri alımı yapar..SASA sanırım geri alım açıklamış...Miktarı yüksek olmasa da (200 milyon tl lik sanırım), iyi cesaret..hisse 5 sene öncesine göre 50 ye katlamış...sabancıdan alınan fiyata göre uçmuş şu an...zirvede nereden çıktı bu alım.

üstelik şirket yeni yatırım kararı aldı...oldukça da borçlu bir firma...yani nakitini akıllı kullanmalı...bu ne perhiz, ne lahana turşusu.

zaten bu badem sitili borsa hareketleri sasa ile başlamıştı...geri alım konusunda da bir çığır açmış oldu.

denebilir ki, piyasadaki lotların da çoğu kendinin ya da eşinin dostunun...piyasa firyatının yükselmesi en fazla kendi işlerine gelir...ok derim...ama düzene izin veren, buna göz yuman resmi makamlar, gün gelir siyasi yönetim değişirse, bunun hesabını öderler...patronu hakkında hiç bilgim yok, ama badem ekibinden olduğuna bahse girerim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Ha haa, şaka yapmıştım ama gerçek çıktı...

CEM OKULLU kap' a açıklama göndermiş...

Bugün PETKM' den 97 mn lot alım yapmış...
    canlı yayın trade..hay sizin borsanıza..inadına %5 i geçiyor ki, kap a açıklama göndersin.

yıllarca borsa kumar diyenlere, yatırım yeridir borsa dedim...şu yaşananlar beni büyük hayal kırıklığına uğratıyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Bu borsalar dusmezzz. Adamlar shortcu ustune oynuyo tum dunyada. Short acani opuyolar

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 343/996 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •