Sayfa 451/506 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by orka Yazıyı Oku
    bence asıl muamma karmasis in nasıl bir şirket olduğu. hiç bir bilgi yok. halka açılsa bile para şirketin kasasında kalacak. ancak şirket kar ederse kafein iştirak geliri yazar. umarım bu yatırım fiktif bir işlem değil gerçekçi bir yatırımdır. ama patronun sicili güven vermediğinden sanırım herkes beklemede. ytd.
    Hangi payların halka arz edileceğini nereden biliyorsunuz? Kafein yaparsa arzı parada kafeinin kasasına girer,ödeme ağustos vade Cem bey mutlaka bir şey düşünmüştür, kredi çekip ödeyecek olsa baştan yapardı, mutlaka bir aksiyon olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Düşünceler, umutlar, temenniler.....

Yapay zekaların sahne aldığı borsalarda bu kavramlar pek bir şey ifade etmiyor.%75 i halka açık bir şirkette kar edebilecek hisse oranı ve maliyet tek hedef. Kasparovu yanen yapay zeka ile tek ve en etkili mücadele ekranı kapat, piyasayı izleme
    Doğru söze ne denir

3.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Hangi payların halka arz edileceğini nereden biliyorsunuz? Kafein yaparsa arzı parada kafeinin kasasına girer,ödeme ağustos vade Cem bey mutlaka bir şey düşünmüştür, kredi çekip ödeyecek olsa baştan yapardı, mutlaka bir aksiyon olacak.
    Ağustostan önce bı bedelli yapıştırır

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Papil'in kalan ödemesi ile ilgili bir sorun yok aslında; smart'ın imtiyazlı hisselerini satıp üstüne kardan biraz takviye ederek öder zaten. Karmasis'in halka arzı ilave fırsatlar doğuracaktır, ytd...

5. İyi geceler...
    Karmasis'in halka arz konusu bir varsayım mı ilk kimden nereden nasıl çıktı bu konu bakındım biraz ama bulamadım işin aslını öğrenmek isterim bilgilendirir misiniz lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    İyi geceler...
    Karmasis'in halka arz konusu bir varsayım mı ilk kimden nereden nasıl çıktı bu konu bakındım biraz ama bulamadım işin aslını öğrenmek isterim bilgilendirir misiniz lütfen.
    Tabiki varsayım,ta ki Kap da böyle bir harber görene kadar...

7. Teşekkürler evet o kap haberini görmeyi herkes adına ben de ümit ederim.
    Tekrar iyi geceler.

8. Adam satıyor arkadaşlar. Çıkışa engel koyuyor

Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Teşekkürler evet o kap haberini görmeyi herkes adına ben de ümit ederim.
    Tekrar iyi geceler.
    Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Ne alın ne satın. Uzaktan bakın. Kendi pisliğinde kendi oynaşsın. Siz aldıkça onun altına indirmeye çalışıyor.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir

Sayfa 451/506 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •