Ben akýllý insanlarý severim ancak benden daha kurnaz olmamak þartýyla Gelelim asýl konuya ;þim diðer iþtirak þirket hisselerine sürekli özelliklede ihlas Gyo satýþ yapýp ihlas hisselerini toplayan fiyatý yukarýya çeken yayýný ve Gyo'yu arkada býrakan Ihave'yi yerinde saydýran zaten Gazete bir muamma ne olduðu belli deðil böyle alavereler,dalavereler,senaryolar ortalýkta dolaþýrken biz þimdi ihlas holding hissesine biraz bal sürdü diye mücovit ve tamalý sipeðine dürüstmü,adaletli,hakkaniyetli,karakterli,vicdanlý mý diyeceðiz,alkýþmý tutacaðýz asla þayet adam gibi adamsanýz þirketlerin hepsini alýr götürürsünüz..Burada bana dokunmayan yýlan bin yaþasýn gayrisi bana ne gibi düþüncelerle felsefe üretmeninde manasý yoktur..Demokrat kardeþimizi unutmamak lazým,rahmetli sýkýntýlara gark olarak bu geç kalmýþ oprasyonu görmeden yaþama veda etmiþtir..Peki bu þirket sahibinin yaptýðý vicadnsýzlýk,zalimlik,merhametsizlikmi yoksa bizlere bahþettiði bir lütufmudur...Bence uzun vadeli yatýrým yapan yýllarca bekleyen dostlara yapýlan büyük bir haksýzlýk ve haklarý çalýnmýþ maðdur edilmiþlerdir..Sevinin ama abartmayýn lütfen..