SON GÖNDERİMİ düzelttim .... dikkatinize ....611 değil 511 ... düzelttim oradaki rakamı ...
SON GÖNDERİMİ düzelttim .... dikkatinize ....611 değil 511 ... düzelttim oradaki rakamı ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
evet eski tivitlerinde var.... bir çok kez 2017 yılında neden endeksin gerisinde kaldınız diye sormuşlar o da yanıt vermiş... hedge yaptık elimize yüzümüze bulaştırdık falan demiş... tivitirda aratınca çıkıyor... o seneyi iyi hatırlıyorum başka fonlar da terste kalmıştı... o dönemdeki siyasi gelişmelere bakınız neden hedge yaptıkları anlaşılır zaten ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yok olur mu öyle şey , algıda seçicilik yapmış olma ihtimaliniz yüksek... daha en son heyhat ve batırım youtube kanalında bahsetmişti onikinci dakika 10 uncu saniye ....
https://youtu.be/S3Fm-3ve2YI
dediğim gibi twitterda da aratırsanız 2017 il e ilgili sorulara yanıt vermiş defalarca
Yer İmleri