Sayfa 199/1003 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. hellistheothers 3x teşekkürler
    myfinans evet öyle faiz+cds
    HMZ STBYK haklısınız. eksik yazdım düşüncesizlik ettim.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben bir iki röportajında ve twitinde, baştan beri hisse harici bir şey türev, hedge vs. kullanmadık , bundan sonra da kullanmayacağız dediğini okudum. İlginç.
    yok olur mu öyle şey , algıda seçicilik yapmış olma ihtimaliniz yüksek... daha en son heyhat ve batırım youtube kanalında bahsetmişti onikinci dakika 10 uncu saniye ....

https://youtu.be/S3Fm-3ve2YI

dediğim gibi twitterda da aratırsanız 2017 il e ilgili sorulara yanıt vermiş defalarca
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hellistheothers 3x teşekkürler
    myfinans evet öyle faiz+cds
    HMZ STBYK haklısınız. eksik yazdım düşüncesizlik ettim.
    ya ben onu şaka olarak dedim .... benim yazım üslubumun düzgünlüğü sebebi ile
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4. 2017 yilinda mac fonu turev kullaniyordu evet hatirliyorum.suan da yok ama isterse kullanabilir ama cok zahmetli ve zor isdir turev araclarini kullanmak.ileri gorusun,tahminin tutmasi gerekir.basli baslica bir meslek diyebilirim turev araclarini kullanlar icin.mac fonuda bunu kullandi basaramadi ve birakti.cok da guzel adamlar kabullendi birakti.getirisi duzeldi son zamanlarda.ancak borsa da surekli getiri elde etmek istiyosaniz turev zorunludur.Tacirler bu isin piri olmustur.eger ben parami atcam 2.3 sene ellemem diyosan mac a.yok 6 ay sonrada lazim olabilir diyosan tkf ye .

5.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    hesap yaptım üşenmedim ( zaten hesaplaması basitti ) majitin 2017 yılındaki getirisini hedge yapmadığını varsayıp % 60 dan hesapladım ( sebebi yukarda kırmızıda ) ... bu durumda 7 aralık 2020 den başlayarak 5 yıl geriye baktığımızda yani tefastaki son beş yıllık getirilere baktığımızda Majit ' in getirisi % 511 gibi bir rakama çıkıyor ... % 65 den hesaplasak daha da artar getiri ... yani 2017 yılındaki % 20,41 yerine % 60 olunca beş yıllık getiri % 365 den % 511 ' e fırlıyor ... bu da bize bir şey söylüyor ... ne diyor ? bileşik getirinin ne kadar önemli olduğunu... şimdi böyle başarılı bir analist var iken çok fazla hisse yöğün fönlere yayılmak ne derece rasyonel bir karar olur bilemedim... onun içün her ne kadar şu an içün yoğun hisse taşısa da , majitin rijitliğinin tersine ultra esnek olabilen , icabında full bakır isterse full kalay bile taşıyabilecek isterse endekste şortlayan isterse opsiyonlarla trade yapabilen fon olabilen TCDD** taşımacılık ' ı , majitle beraber her zaman içün tekalifin*** yerine tercih ederim... majit olmasaydı o zaman bir bölü 2 tekalif bir bölü 2 tcdd taşımacılık düşünebilirdimdi....

** TCDD taşımacılık = TCD değişken fön ( tacirler )

*** Tekalif = TKF isse öğün fön ( tacirler )

majit = onu da biliyosun yazdırma yani .... haydo dayı forever
    Tcd nin hisse taşımadığı dönemlerdeki getirileri nasıl? Yanlış görmediysem 2018 de neredeyse getirisi olmamış. 2019 harika bir yıl ama 2018 de ne olmuş tcd ye?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Yanlış görmediysem bizim çılgın ıpb yine iddalı bir getiri yapmış. 1 ay yatıp bir günde 2 aylık getiri elde etmek çok acayip.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Yanlış görmediysem bizim çılgın ıpb yine iddalı bir getiri yapmış. 1 ay yatıp bir günde 2 aylık getiri elde etmek çok acayip.
    Sabah portföyü kontrol edince ben de inanamadım Yarın çoğunu geri alır, geçen sefer öyle olmuştu.

8.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sabah portföyü kontrol edince ben de inanamadım Yarın çoğunu geri alır, geçen sefer öyle olmuştu.
    tahminim petkim long açtı bugün sabah açılışta kontratı kapatmamışsa yarına eksi görebiliriz büyük ihtimalle

Sayfa 199/1003 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •