hellistheothers 3x teşekkürler
myfinans evet öyle faiz+cds
HMZ STBYK haklısınız. eksik yazdım düşüncesizlik ettim.
hellistheothers 3x teşekkürler
myfinans evet öyle faiz+cds
HMZ STBYK haklısınız. eksik yazdım düşüncesizlik ettim.
yok olur mu öyle şey , algıda seçicilik yapmış olma ihtimaliniz yüksek... daha en son heyhat ve batırım youtube kanalında bahsetmişti onikinci dakika 10 uncu saniye ....
https://youtu.be/S3Fm-3ve2YI
dediğim gibi twitterda da aratırsanız 2017 il e ilgili sorulara yanıt vermiş defalarca
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
2017 yilinda mac fonu turev kullaniyordu evet hatirliyorum.suan da yok ama isterse kullanabilir ama cok zahmetli ve zor isdir turev araclarini kullanmak.ileri gorusun,tahminin tutmasi gerekir.basli baslica bir meslek diyebilirim turev araclarini kullanlar icin.mac fonuda bunu kullandi basaramadi ve birakti.cok da guzel adamlar kabullendi birakti.getirisi duzeldi son zamanlarda.ancak borsa da surekli getiri elde etmek istiyosaniz turev zorunludur.Tacirler bu isin piri olmustur.eger ben parami atcam 2.3 sene ellemem diyosan mac a.yok 6 ay sonrada lazim olabilir diyosan tkf ye .
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yanlış görmediysem bizim çılgın ıpb yine iddalı bir getiri yapmış. 1 ay yatıp bir günde 2 aylık getiri elde etmek çok acayip.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri