Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7367 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DOHOL - Doðan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bu mereti taa vergi borcu olayý öncesi kitlediler bana. dyhol olarak..taban taban gide gide kuruþ oldu çok kýsa sürede. o gün bugün borsayla gram alakam kalmadý. ama inat ettim satmadým dursun kenarda dedim. altý ayda bi ne olmuþ diye baktým. bi b.k olduðu yoktu hep..

þimdi coþtu. gerekirse bi on sene daha tutarým dert deðil ama buralardan inadýmý kýrsam mý diyorum.. ben satýnca tutar 15 lere falan gider iyice uyuz olurum diye elim de gitmiyor bi yandan.

Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    bu mereti taa vergi borcu olayý öncesi kitlediler bana. dyhol olarak..taban taban gide gide kuruþ oldu çok kýsa sürede. o gün bugün borsayla gram alakam kalmadý. ama inat ettim satmadým dursun kenarda dedim. altý ayda bi ne olmuþ diye baktým. bi b.k olduðu yoktu hep..

þimdi coþtu. gerekirse bi on sene daha tutarým dert deðil ama buralardan inadýmý kýrsam mý diyorum.. ben satýnca tutar 15 lere falan gider iyice uyuz olurum diye elim de gitmiyor bi yandan.
    hocam dayanma sabrýnýza hayran oldum. Hakkýnýzda hayýrlýsý olsun inþ.
    Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.

bu mereti taa vergi borcu olayý öncesi kitlediler bana. dyhol olarak..taban taban gide gide kuruþ oldu çok kýsa sürede. o gün bugün borsayla gram alakam kalmadý. ama inat ettim satmadým dursun kenarda dedim. altý ayda bi ne olmuþ diye baktým. bi b.k olduðu yoktu hep..

Hocam siz iyi sabit getirili menkul kýymet yatýrýmý yapýyorsunuz.
    Alternatif maliyet iyi bir yöntem olabilir mi diye sizinle olan samimiyetime dayanarak sorayým dedim...
    Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.

4.  Alýntý Originally Posted by TIFIL Yazýyý Oku
    hocam dayanma sabrýnýza hayran oldum. Hakkýnýzda hayýrlýsý olsun inþ.
    saðolasýn sn týfýl. benimki sabýrdan çok çaresizlik sonrasý inat daha çok. bir nevi keklik de denebilir. hayran olunacak yaný yok yani

Alýntý Originally Posted by diproyal Yazýyý Oku
    Hocam siz iyi sabit getirili menkul kýymet yatýrýmý yapýyorsunuz.
    Alternatif maliyet iyi bir yöntem olabilir mi diye sizinle olan samimiyetime dayanarak sorayým dedim...
    hocam o kadar bilinç altýna atmýþým ki hesabýný yapasým hiç gelmemiþti. þimdi eski mailleri kurcalayýp dolar bazýnda hesaplayýnca gece gece içimi kararttýn.. þu andaki kurla 18 küsurlara gelmesi lazým ki tapi olayým.. bir nevi tosunzedeyim yani..

ben bi 10 yýl daha unutup bekleyeyim iyisi.. belki benim çocuk görür hayrýný

saðolasýn sn týfýl. benimki sabýrdan çok çaresizlik sonrasý inat daha çok. bir nevi keklik de denebilir. hayran olunacak yaný yok yani

hocam o kadar bilinç altýna atmýþým ki hesabýný yapasým hiç gelmemiþti. þimdi eski mailleri kurcalayýp dolar bazýnda hesaplayýnca gece gece içimi kararttýn.. þu andaki kurla 18 küsurlara gelmesi lazým ki tapi olayým.. bir nevi tosunzedeyim yani..

ben bi 10 yýl daha unutup bekleyeyim iyisi.. belki benim çocuk görür hayrýný
    Sn. shorts,

Niyetim içinizi karartmak deðildi kusurabakmayýn. Ancak sayenizde de firmanýn potansiyelini görmüþ olduk.
    Umarým klasik deðerleme yöntemleri ve piyasanýn ruh hali ile bu deðerlere bir sonraki on yýllýk dönemde ulaþýrýz.
    Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.

6. 2011 yýlýnda elimde dohol ve sasa kaðýtlarý vardý.
    Her ikiside yaklaþýk 0.60 tl idi.
    Sasa 1.60 tl oldu sevindim kendime aferin dedim ve sasa lari sattým o parayla da 0.68 tl den Dohol aldim.
    Þimdi
    Sasa 20.xx tl
    Dohol 3.oo tl
    Ben nasip diyorum.
    Dohol çok hýrçýn bir kagittir.
    Ayný azgýn at gibi idi eskiden borsanýn öncüsü idi.
    Bu hükümet medyadan dolayý burnumu sürttü.
    Yaklaþýk 15 yýldýr siyasi ve pisikolojik baský altýnda.
    Medya satýldý baský azalmýþ gibi görünüyor ama baský baskýdýr.
    Son zamanlarda ne yapar belli olmaz.
    Son bir haftada iþlem hacmi çok çok arttý bu durum teknik veriler ile izah edilemez.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir. Ancak ümit verici hareketlerdir.
    Önca yýl bekledim yine bekleyecem. Ya sabýr ya hak ya kýsmet.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •