Sayfa 764/1013 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ustad

ABD ile isvicre seneler once anlasmalar imzaladilar. Artik Isvicre kara para merkezi olmaktan cok uzak. Isvicredeki bir cok banka sorusturmaya alindi ve hukumetler arasinda anlasmalar coktan imzalandi. Yani dediklerin dogru degil.
    Haklısınız..ABD'nin sözü İsviçre'de geçtide..bahse konu para, kara para değil..Katar'lı zenginlerin parası..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    çok çok kötü globalde dolar tamamen bitmiş
    trump olduğu sürece dolar globalde değerlenemez.
    Hindistan da kod yazdirdigim bir programci var

3 senedir bana calisiyor ayni is icin her ay her yil daha fazla para istiyor dolar cinsinden

bende sordum. Yahu sen Hindistan in kuzeyinde ufak bir sehirde yasiyorsun masraflarin ne ki senin hep zam yapiyorsun?

Dediki dolarin burada degeri kalmadi ama enflasyon manyak gibi. O yuzden ayni alim gucunu elde etmek icin daha fazla dolar kazanmaliyim

Adama inanmadim ve adami buldugum freelance.com ve upwork.com sitelerinde ayni is icin eleman ararken butun Hintli ve Pakiler ayni seyi soylediler

Yani benim bu forumda yillardir soyledigimin aynisini soyluyorlar. Dolar butun dunyada REEL olarak deger kaybediyor. Tevekkeli TR ye her geldigimde ayni hizmet yemek veya mal icin daha fazla dolar oduyorum

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    3,5152 aşağı ihlal edildi sanırım...
    İhlal dediğim saatlik altında 2 bar yada 4 saatlik 1 bar kapanışı hocam, daha bunu yapmadı.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Hindistan da kod yazdirdigim bir programci var

3 senedir bana calisiyor ayni is icin her ay her yil daha fazla para istiyor dolar cinsinden

bende sordum. Yahu sen Hindistan in kuzeyinde ufak bir sehirde yasiyorsun masraflarin ne ki senin hep zam yapiyorsun?

Dediki dolarin burada degeri kalmadi ama enflasyon manyak gibi. O yuzden ayni alim gucunu elde etmek icin daha fazla dolar kazanmaliyim

Adama inanmadim ve adami buldugum freelance.com ve upwork.com sitelerinde ayni is icin eleman ararken butun Hintli ve Pakiler ayni seyi soylediler

Yani benim bu forumda yillardir soyledigimin aynisini soyluyorlar. Dolar butun dunyada REEL olarak deger kaybediyor. Tevekkeli TR ye her geldigimde ayni hizmet yemek veya mal icin daha fazla dolar oduyorum
    Sizi görende dolar dibe vuruyor..TL ve Rupi'de tavana vuruyor zannedecek..

Kronik cari açık nasıl oluşuyor zannediyorsunuz..

Bizim kadar değil ama Hindistanın'da kronik cari açığı var..

Esasen demek istediğim tüm kağıt paraların erime sürecinde olduğu..

Yani sadece dolar değil..

5. Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    gerilerde kalmasın

7. Sepet kur sabah ki tobonun geniş hali şuan sağ omuz yapıyor hedef gene nerdeyse aynı 3,80 bölgesi.
    Bu eurodan milleti iyi gaza getirdiler yok 1,20 olacak yok draghi genişlemeyi azaltacak falan filanda o işler zor hatta çok çok zor. Merkez bankalarının politikaları öyle kolay kolay değişmez.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. ek olarak eurtry

bugünkü düşüşte adamlar kama throwback testini yapmışlar şaka maka.

Sayfa 764/1013 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •