Originally Posted by *Bozkurt Jetonum makinada kalsın istiyorum ama zorla geri veriyo bu reptilyan pala büle yapmaz idi. cetonun sahte mi? yoksam totem mi yaptın? duğri süle. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit bu reptilyan pala büle yapmaz idi. cetonun sahte mi? yoksam totem mi yaptın? duğri süle. asdas. Banada tuhaf geliyor, enteresan eskiden soluk aldırmazdı, çaptan mı düştü yoksa parası mı bitti.neyin peşindesin pala
Hamdım Piştim Yandım
Benim yatay teorim vardi hatırlarsanız. O devam ediyor su an bence. 1465 - 70 yoklayabilir sanki buradan tekrar. Originally Posted by *Bozkurt Banada tuhaf geliyor, enteresan eskiden soluk aldırmazdı, çaptan mı düştü yoksa parası mı bitti.neyin peşindesin pala SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by nosfecagri Benim yatay teorim vardi hatırlarsanız. O devam ediyor su an bence. 1465 - 70 yoklayabilir sanki buradan tekrar. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Şahit abi ilen biz 1520 bekliyoruz günlerdir. Bir türlü gelemedi
Forum Rules
Yer İmleri