Sayfa 93/996 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yumurta farazi , domates gerçek ama .

Bir de alsalardı yumurta daha da pahalı olurdu demekki, ırak 'a dolarla satmak varken bize yumurta mı verirlerdi.

Hem yumurta tavuktan çıkar. Bakamayınca kestiler tavukları, migros 8 liradan tavuk sattı.
    Bu konuda Sayın Dimitris haklı,Irak yumurta ithalatını kestikten sonraki süreçte,1.5 milyondan fazla yumurta tavuğu kesildi,şu an üreticilerin elinde çok daha az tavuk olduğu için ithalat olmasa dahi fiyatlar yükseliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ulan benim şaka sandığım haber resmi gazetede bile yayınlanmış. Akıl mantık işi değil yuh.
    trollemek isteseler bu kadar olmaz. bir adım öteye geçip ciddi ciddi yapıyorlar, e sonra tabi insanlar algılayamıyor..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    trollemek isteseler bu kadar olmaz. bir adım öteye geçip ciddi ciddi yapıyorlar, e sonra tabi insanlar algılayamıyor..
    Hangi enerji şirketiydi Kızılay üstünden Ensar vakfına bağışta bulunan, yapılan bağışlar da faturaya yansıyacak mı acaba?

Vergi kaçırmak değil vergiden kaçınmak eylemini güzel Türkçemize kazandırmışlardı .

4. Goldman 24 ünde 200 puan artış olur demiş.

Zor diyorum görelim.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Sağlık bakanı : Ülkemizde Toplam pozitif vaka sayısı 1,5 milyonu aştı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakanı Koca: “Nisan ayına göre vaka sayılarında 5 kattan fazla, vefat oranında yüzde 50'den fazla artış var.”

Saglik bakanı : Yoğun bakımlarımız ciddi yük altında

Bakan Koca: Hatay, Adana, Samsun, Ordu, Mersin, Antalya'da vaka sayısı artmaya devam ediyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık bakanı : Laboratuvar testleri sonucu asinin güvenilirliği teyit edildikten sonra ilaç ve tıbbi cihaz kurumu tarafından erken kullanım izni çıktıktan sonra aşının kullanıma başlayacağız

Bakan Koca: Aşı 14 gün arayla iki doz halinde uygulanacak, vatandaşlarımıza bedelsiz olarak verilecek

Sayfa 93/996 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •