Onceden google reklamlari sayfada bulunan icerik ile alakali idi ama bu kotuye kullanildi
suan ise daha once googleda yaptiginiz aramalar telefonda indirdiginiz programlar gibi vs vs seyler ile alakali reklamlar cikiyor
son zamanlarda Yth denilen olay iyice cogaldi . ajanslar kendi kullandiklari hesap haricinde extra hesaplar olusturuyor 3 ay duzenli olarak 40 bin tl alt limiti oduyorlar 3 ay sonra google a sahte sirket evraklari ile basvuruda bulunup limitlerini 300bin cikartiyorlar[ Ay sonu odeme ] bazi kisiler bunu %50 60 indirimli reklam diye satiyor[bazilari bu 300k yi 2 3 ay odeyerek 3 milyon limite cikarip daha sonra satiyor yada var olan musterileri icin kullaniyor ] alan insanlarda nasil olsa indirimli reklam diyerek A kelimelerinde B sitesinin reklamini veriyor daha fazla hit alabilmek icin [ uzun vadede reklam icin kotu ama kisa vadede google sorunsuzca yayinlar A icerigini B kelimesinde] Hal boyle olunca bazen alakasiz reklamlar da cikabiliyor
bu isten en kazanclisi Ajanslar o 300k yada 3m limiti 1 ay icerisinde kullanip google odeme yapmiyorlar sahte sirket bilgilerine kayitli oldugu icinde google bir yaptirim uygulayamiyor
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Google'nin reklam politikasını boş versekte don mevzusuna dönsek, belki bende de reklamı çıkmaya başlar.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bigo.live chat uygulaması reklami sponsor bugün belirdi ve ben bu tarz şeylerlen uğraşamam dusmusuz zeytinyağı, yumurta peşine
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevlana çıkıyor şimdi ne olursan ol gel .
Geçen haftasonunda telefondan etli ekmek söyledim o yüzden sanırım buda
Abi don reklamlari seni mutlu edicekse google da 2 3 don aramasi yap foruma don
evde stok fazla oldugu icin dikkat etmedim . sunu duydum dogrumu
markette Sayet alkol satiliyorsa hafta sonu acmasi yasak satmiyorsa serbest . yani Hafta sonu isyeri yasagi sadece Alkol satan yerleremi geldi ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri