-
Anlatmışımdır: Liseliyim, babamın yanına bir arkadaşı geldi son model bir arabayla. Ben arabayı inceliyorum. Adam yanıma geldi, bana ömrümce unutamayacağım şu sözü söyledi: "Delikanlı bana gençliğini ver, o araba senin olsun!"
-
Demişimdir, yine diyorum: Hayatımızdaki en kıymetli şeyler, bize beleş verilenler.
-
Dört kişi yatıp dört kişi uyanmaktır, çekirdek mutluluk, dört kişilik bir aileyseniz.
-
Bu kadar basit, gerisi teferruat. Hissem on kat yükseldi, teferruat. Elimdeki hisse bedelsiz açıkladı, teferruat. Dövizlerim-altınlarım, teferruat...
-
Mutluluğu borsada ya da borsada kazanacağınız parada aramak gibi bir hataya düşmeyin.
-
Mutluluğu borsada aramamanız hırslarınızı alır, sizi borsada temkinli davranışa yönlendirir; dolayısıyla az az da olsa para da kazanırsınız. Bunlar birbiriyle bağlantılı durumlar...
-
Bu haberi yeni gördüm, sanırım MSCI'de 22.00'dan sonraki alımlar bundan dolayı: https://www.bloomberght.com/moody-s-...seltti-2270413
-
Moody's bu hamleyle bana göre ilerideki olası ülke bazında not artırımının da müjdesini vermiş oldu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri