Sayfa 536/571 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. evet avrupa eksi amerika eksi bu gün biz artı kapadık ama .hiç güvenli bir artı olmadı .kırıtik bir haftaya girdik .galiba bir düzeltme yasayıp öyle yıl sonu hareketi yasıcaz .yabancı bir hafta sonra artık işlem yapmaz noelden dolayı ocak 15 den sonra piyasaya girerler .sonra.o çıkış ne kadar sürer oda malum çok çıkan hisseler zaten yüzde 40 nı vermiş geri yön yukarıımı aşşagımı .burda kendi tedbirimizi alıcaz bu balon patlarsa zannedersem öyle kısada sürmez.reçete ağır olucak hisseleri azaltık 4 hissede kaldık bilançosu sağlam hisselerde birde hareketsiz olan trabzon limanı hariç bunun ne yapıcağı belli olmaz koç efes beşiktas trabzon limanı ilk fırsatta limandan çıkıp beklemeye geçicez hayırlısı......

Şu müjdeli haberler gelirse tlman ne olur
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Ytd
    hangi müjdeli haber dostum doğalgaz petrol olayı dersen .

4.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Ytd
    dostummüjdeli haber gaz olayı dersen zaten gaza geldik bunu bil ..uzunvadeli çok yatırımcı oldu zararına satmaz .gaz sakaryada bulundu . trabzon açıklarında arama oldu gemiler limana geldi ama .bulunan gaz sakaryada istanbulun yanı basında.karasuda liman bitmek üzere avrupanın en büyük limanı arada kaç liman var .zonguldak limanını bazen kullandılar .trabzon nerde sınıra yakın doğuda gaz nerde batıda istanbulun dibinde ha petrol bulunur trabzon açıklarında güzel müjde olur ikinci gaza geliriz tekrar .tek beklenti mıymıntı patron satacak tüm hisseyi .tahtaya alıcı gelmiyor ellerine veriyorlar malı.bu saatte .patronun malı biterse yataya girer sonra bir dip yapar yukarı gidicekse gider .gitmesiini istiyoruz tabiki.çogaltacaz malı ama bekliyoruz şu an hatta yukarı harekette tamamen çıkıp beklemek benim düşüncem tersi olmazmı olur tabi bilanço süper ama ayak oyunu yaparlarsa kötü soluğu fena alır aşşagıda .şu an bilanço destekliyor normal fiatta

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    BALIKESİR BURHANİYE ÖREN
    Gönderi
    81
     Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    dostummüjdeli haber gaz olayı dersen zaten gaza geldik bunu bil ..uzunvadeli çok yatırımcı oldu zararına satmaz .gaz sakaryada bulundu . trabzon açıklarında arama oldu gemiler limana geldi ama .bulunan gaz sakaryada istanbulun yanı basında.karasuda liman bitmek üzere avrupanın en büyük limanı arada kaç liman var .zonguldak limanını bazen kullandılar .trabzon nerde sınıra yakın doğuda gaz nerde batıda istanbulun dibinde ha petrol bulunur trabzon açıklarında güzel müjde olur ikinci gaza geliriz tekrar .tek beklenti mıymıntı patron satacak tüm hisseyi .tahtaya alıcı gelmiyor ellerine veriyorlar malı.bu saatte .patronun malı biterse yataya girer sonra bir dip yapar yukarı gidicekse gider .gitmesiini istiyoruz tabiki.çogaltacaz malı ama bekliyoruz şu an hatta yukarı harekette tamamen çıkıp beklemek benim düşüncem tersi olmazmı olur tabi bilanço süper ama ayak oyunu yaparlarsa kötü soluğu fena alır aşşagıda .şu an bilanço destekliyor normal fiatta
    newzat süper yazmışsın zaten gaza geldik :D gaz gelse ne olur gelmese ne olur ayın 11 inde avrupa birliğibize comolokko yapacak verece gazı :D bugün 1000 tl aldım bereket versin al sat ile bu bank of amerika kim aracı kurum yenimi cikti bu paso mal veriyor .D bu hisseden bi cacık olmaz satın satın (Satınki grup alsın belki gider :D) Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by spekulator28 Yazıyı Oku
    newzat süper yazmışsın zaten gaza geldik :D gaz gelse ne olur gelmese ne olur ayın 11 inde avrupa birliğibize comolokko yapacak verece gazı :D bugün 1000 tl aldım bereket versin al sat ile bu bank of amerika kim aracı kurum yenimi cikti bu paso mal veriyor .D bu hisseden bi cacık olmaz satın satın (Satınki grup alsın belki gider :D) Y.T.D
    34 den verdim çıktım elimde 1000 lot var dostum o kadar onuda fırsat bulursam veririm beklemedeyim burda beşiktas efes koç fullll borusanı vardı onuda zararsız çıktım bilanço zaten berbattı 2021 de borusan trabzon limanı fullll alır bekleriz düşerse mala boğuluruz çıkarsa ya nasip der çekiliriz.birde avisa ekledim o vur kaç hesaı

Peki temettü ne kadar

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    BALIKESİR BURHANİYE ÖREN
    Gönderi
    81
    34 den verdim çıktım elimde 1000 lot var dostum o kadar onuda fırsat bulursam veririm beklemedeyim burda beşiktas efes koç fullll borusanı vardı onuda zararsız çıktım bilanço zaten berbattı 2021 de borusan trabzon limanı fullll alır bekleriz düşerse mala boğuluruz çıkarsa ya nasip der çekiliriz.birde avisa ekledim o vur kaç hesaı
    en dogrusunu yapmışsın ky cıyı sattırana kadar düşer birisi temettü demiş şirket sözleşmesinde hersene temettü vedrecek yazıyor diyolar hikaye bu sene yani 2020 senesi bilançosu için temettü vermeyecekler yazın bir yere :D Y.T.D

Sayfa 536/571 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •