Sayfa 572/996 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. bosta duruyorsa sıskıntı yok hatta nema alırsın pozisyonda isen ayrı tabi

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    meydanlarda rezervler süper diyeceksin, imf'ye borç verebiliriz diyeceksin ama sonradan kasada hiç para kalmadığını "öğreneceksin".. sadece kalmasa yine iyi, aslında eksi 50 milyar dolar olmuş.. bak bak bak.. sonra destan yazıyorlar ülke süper almanya kıskanıyor filan.. komedi..
    Kefen parasını, işsizlik fonunu bile p.ç eden, MB nin dibini delen ve ekonominin şahlandığını iddia eden zeka özürlüler bunlar. Ne desen boş.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    hepsını temınatta tutmakta ne sıkıntı olacak...
    sıkıntı temınatın hepsıyle pozısyon alırsan olur....
    pozisyon almam nemalandırmak için orda tutmak istiyorum.

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    omrunu bu ise vermıs bırı tek bır kagıtta tek bır gostergeye bakıp varını yogunu tek bır pozısyona basmaz...
    omurden kasıt 3-5 aysa bılemıyorum tabı...
    belli olmaz..

şuan olan 100 e ilk değdiğinde ki temas dan geri çekilmede açılan pozlar cortta.. ed yukarı kırılmasıyla yanıyor şuan cayır cayır çaresizlik...

salaklıkparaynan.jpg

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Kefen parasını, işsizlik fonunu bile p.ç eden, MB nin dibini delen ve ekonominin şahlandığını iddia eden zeka özürlüler bunlar. Ne desen boş.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Desperado
    ikibiniki
    ilginiz için teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    pozisyon almam nemalandırmak için orda tutmak istiyorum.
    takasbank guvencesı var, bır sorun olmaz... benım nakıt varlıgımın cok buyuk kısmı yıllardır temınatta durur...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    kimse bilmiyor mu?
    Benim para hep teminatta, ana hesapta 25~100 TL arası bi bakiye var hep. Ayarlıyorum.
    işlem komisyon paralarını hesaptan çekiyor kurumlar, Viop teminat kısmından değil!!!!
    Bu sebepten bir miktar da ana hesapta para bırakın ki işlem yaparsanız komisyonlar eksi bakiye yazdırmasın ana hesapta ;)

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 572/996 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •