Sayfa 619/996 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Viop - XXVIII

bir zaman yine böyle bir topikte insanlar kaynaşmış karşılıklı yazışıyorlar, bir birlerini takdir etmeler, övünç dolu sözler, mükemmel içi bilgi dolu bir topik yani.. neyse gün oldu bu arkadaşlar buluşmaya kar verdiler ve buluştular. üstüne bide birlikte çekilmiş foto attılar. sonra nemi oldu? ne olacak topiğe ilgi azaldı ve dağıldı.. nedenmi? söyleyim fotolarındaki görüntü öyle iki eli yağda bir görüntü değidi çünkü.. hatta yazık! ne hale getirmiş borsa bunları denilebilecek görüntüdeydi... onun için kimse kimseye hikaye anlatmasın...

2. Ferit Şahenk TV'de konuşuyordu, babası ona yurt dışından gelirken bayram için spor ayakkabı almış, gece yatığının yanında onunla uyumuş kirlenmesin diye başta pek giymemiş, en mutlu günlerimden biriydi demişti.

Fakirlik para ile ilgili bir şey değil gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bir zaman yine böyle bir topikte insanlar kaynaşmış karşılıklı yazışıyorlar, bir birlerini takdir etmeler, övünç dolu sözler, mükemmel içi bilgi dolu bir topik yani.. neyse gün oldu bu arkadaşlar buluşmaya kar verdiler ve buluştular. üstüne bide birlikte çekilmiş foto attılar. sonra nemi oldu? ne olacak topiğe ilgi azaldı ve dağıldı.. nedenmi? söyleyim fotolarındaki görüntü öyle iki eli yağda bir görüntü değidi çünkü.. hatta yazık! ne hale getirmiş borsa bunları denilebilecek görüntüdeydi... onun için kimse kimseye hikaye anlatmasın...
    pazartesi garan için "düşünceniz" nedir? long devam mı?

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    evet piyasalar longtur. bu herkes tarafından bilinir amaaaa mayıstan beri xu030 spotta burnumdan getirdiler. sinir stres harbi yaşattılar. şu piyasada dökülmeden 1 sene long kalan adam antartikada yaşıyordur. ya da uzaylıdır. bu ülkede yaşıyor olmasına imkan yok.
    İnanın spotta dökülmeden longum, gerek x30 gerekse x30 dışında. Koronada portföyü %40 erittim dökülmedim. Şimdi o dibe göre 3.5'a katladım yine dökülmedim. Kağıt değiştiriyorum bilanço bilanço çalışıyorum ama hep borsadayım. Bundan sonra çok daha zor döker, temel analiz gözüyle hem bize hem dünyaya bakınca böyle bir ucuzluk yok. Sebepleri var tabi. Ama inanılmaz ucuzuz ne olursa olsun, bu sebeplerin biri ikisi ortadan kalkarsa / kalkıyorsa bu borsa patlar gider dedik, çok şükür haklı çıktık.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    pazartesi garan için "düşünceniz" nedir? long devam mı?
    p.tesi seansa güzel bir açılışla başlayacak

6. Ben bir aydır işlem yapmadım başka şeyler ile ilgilendim o arada borsa fırladı.

Dün eski komutanlardan biri bu Batı Yunansitan üzerinden bir şey planlıyor dedi. Moderatör o zaman onu konuşalım dedi konuyu açtı, komutan anlattı doğrusu beni korkuttu.

Bana göre uluslararası hukukun izin verdiği bir alanda belki Dedeağaç veya adalardaki bir üssü zamanı gelince bombalamak gibi bir durum olur, önceden navtex yayınlandı, ilk aşamada notam verilir şu adadaki askeri tesislerini yık veya biz gelip yıkarız denilebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Eline silah verilenlerin fikirlerini önemsemeyin. Kendi mesleklerinde bile geleceğe yönelik hep çuvallamışlardır.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    neyse öfke mi attım buraya rahatladım ciddiye alan alır..!!
    sonuçta eski üyeyiz..!!
    ama şunu unutmayın hayat pahalı yaşantı pahalı borsa da görece ucuz..!!
    malum hayat bizim ülkede ucuzlamaz ucuzlamayacakta..
    ama ne olursa olsun bu kolerasyonda ikisi birbirini yakalar..!! kolay gelsin..!
    hocam yorumlarınızı okudumda şunu anladım örnek vereyim stop hisse tarafında garantiyi 9.50 alıp bir kac sene malın üstünde yatmak gibi anladım yazılarınızdan ytd

Sayfa 619/996 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •