Ben teşekkür ederim grafikler için. Aynen katılıyorum.
üçüde al unut modunda bence.
büyük resme odaklanmak lazım bana göre. Mesela park 5.50 çanak zoren 2.5 çanak burce çanak biraz zor ama 6-7 lira ondada makul bir seviye olabilir. yaklaşık 6 ay 1 sene gibi vadelerde üçüde bu saydığım fiyatlara gidebilir.
çok ince ayar bakmıyorum basit mantık bakıyorum.
Sizin nick'inizdeki adam gibi.
Larry livingston ne demiş kitapta. '' kısa vadeli fiyat hareketlerine odaklanmak yerine uzun vadedeki yön dorultusundaki hareketinlerin daha karlı olduğunu anlamam yıllarımı aldı '' gibi bir lafı vardı.
Ben direk büyük resme odaklıyım arkadaşlar. Kısa vadedeki hareketleri çıtır para ile yapıyorum. Büyük resimde lot artırarak devam diye düşünüyorum.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yorumlarınız için tekrar tesekkurler.Uzunca bir süredir forumdayım yazılarınızı ilgi ile takip ettiğimi belirtmek isterim.Uzun vadeli olmak hem kolay hem zor.Livingston nın dediği gibi en büyük karlar oturarak alınır :D
İmzanızda bahsettiğiniz gibi çok büyük bir aksilik olmaz ise coşkulu son perdeyi bekleyeceğiz...Saygılar
sacro hocam fener seni dinledi galiba gapi doldurayim diye dusundu sanirim tabi tuzak degilse..hep terse yatirdi malum simdide gapi doldurup gidecek diyemiyor insan artan islem hacmini yaz aylarinda mali tasitacak yeni hamallara yikma cabasi olamazmi hocam ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKFGY sn. Sacro bi fala bakabilir misiniz [emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn Sacro vesbe hakkında ele avuca Sığacak bi görüntü varmı, ilk çeyreği acikladiktan sonra geri geri yaptı. bu aralar yataya bağladı gibi.ileri yapmaması için bir neden varmı grafiklerinde. . . şimdiden teşekkürler
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ediyorum.
Aynen bekleyeceğiz. :D
tabiki olabilir. ama aynısı borsadada olabilir.
yani fenerden çok daha yüksekteki bir hisseyi yaz ayının başında fenere oranla çok daha tepe yüksek bir fiyattan alabilirsiniz.
sonra dersinizki keşke fenerde kalsa idim bu kadar zararım olmazdı vs gibi.
Yani fenerden ayrıldıktan sonra kendinizi tarihinin en zirve fiyatından bir hisse almış ve aşağı düşüyor olarak bulabilirsiniz. bu durum fener gibi dibi belli bir kağıtta yaz ayında mal taşımaktan çok daha kötü bir durum bence.
Yani demek istediğim eşik geçilirken at değişimi çok riskli olabilir tabi aynı zamanda çokda doğru bir hareket olabilir.
yani durum çok komplike aslında. fener ile değiştireceğiniz hissenin ne olduğu önemli tekniği önemli.
Bu işi tek fener babında düşünmemek gerekir.
Bak feneri biraz şöyle düşünün mesela hisse kaç lira 36.24.
Ben diyorum ki bu hisse bir kaç yıla borsa ile eşitleyecek :D mesela 100 bin endekste eşitlenecek fiyatlar. 36 bin endeksten mal almış gibi olacaksınız :D Sizin bu yaz ayında bana hisse taşıttıracak dediğiniz işlem hacimler belkide geleceği şimdiden satın alıyor.
yani malda çok aşırı uzun kalmak artık belli bir seviyeden sonra insana çok küçük düşünmeye itiyor. Demek istediğimi anlıyormusunuz ?
şimdi günlük çıtırlar yapıyoz alsat yapıyoz. aslında bunlar çok fani şeyler. gün gelicek akıl almaz yükselişler başlayacak. küçük düşünmeyin. :D
ama şöyle bir durumda var. hem büyük düşünün hemde malda yakalanmayın :D ayarlayın işte :D
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri