Sayfa 640/996 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    şu an dünya borsaları 100 trilyon dolar değerine ulaşıyorlar. bu paranın karşılığı dünyada yok.
    diğer yandan bitcoin finansal olarak başa iş açacak mı hala belirsizliğini koruyor.
    devletler çok büyük borçluluklara sahip.
    hepsini toplayınca altın tek alternatif.
    ama türev işlemler ve kağıt üzerinde yapılan kontratlar fiziki altının gerçek değerini göstermemesi için çok büyük engel.
    işler karmakarışık. finansal sistemde kimse ne yaptığını bilmiyor. karanlık tünelde ilerliyor.
    Kesin olan tek şey var. Sistemi yürütmek isteyenler sonuna kadar gidecek. Big
    short filmini izlediyseniz. Tabiki ne kadarı kurgu bilemem. En stresli olan çöküşü beklemekti.
    Covid ciddi bir kayıp yarattı. Bunun sonucunun olmaması mümkün değil ve olacak.
    Bunu beklemeninde anlamı yok. Gideceği yere kadar gidip, bir taraftanda dönüp arkayı kollayacaksınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

merhaba,viop30 pozisyonlarımız 2 ayda bir son gün otomatik kapanır,pay vadelilerde durum farklı,aylıktır ay sonu pozisyonu kendiniz kapatıp yeni vadeye taiımamız gerekir,yoksa pozisyonun adet olarak 100 katı kontrat short açanların hesabında olması gerekir,long olarında pozisyon degerinin 100 katı kontrat degeri para hesapta olması gerekir.ama bu yöntem kullanılmaz zaten 100 katı kontrat alacak adam spottan alır viopla ugraşmaz,sayın koç'un dedigi gibi garan shortta stopum yok diye bir şey yok,zaten viop hesabı günlük zarar oluşmuşsa ve para yetmezse ya para yatırcan yada kontrat azaltacan durum budur

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Info bedelliye katıldım. Bence mükemmel bir şirket ve çok ucuz. Borç kapatmak için yapmadı bedelliyi, para kazanmak ve büyümek için yaptı.

Halka arza kötü demem, ben halka arzdan mal almam 3 yıl beklerim sonra değerleme yaparım ondan kazanan ondan kazansin saygim sonsuz ben sistemli adamım sistemime uymayan kağıda girmem. Info mesela böyle parlayacagini biliyordum ama bilançosu gelene kadar kesinlikle girmedim, insanın kendine saygısı olmazsa sistemine uymazsa çok ağır zararlar eder prensipleri net belirlemek lazım. Yani halka aralar iyi olabilir ve uzun vadede kazançlı da olabilir, şimdiye kadar incelediklerim %98 3 yıl sonra arz fiyatı altında idi ( tl bazlı) ama belki bu aralar çok iyi olur kim bilir ayrıca dediğiniz gibi adam almış 3 e katlanmış satmış helal olsun 3 sene bekle de zarar et mi dicez bu adama.

Kazanan haklıdır kanunsuz kuralsız iş yapmadığı sürece.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yaklaşımınız en doğru yaklaşım ama zahmetsiz kazançta en güzeli..aynı çiftlikbanktan köşe olacaığını sanan akıllı milletim gibi..ha şuan ki arzlar çok güvenli ne kadar yazarsan yaz vermiyorlar o yüzden şurda çıkıpta dünya da böyle olan bir furyayı eleştirenleri görünce sadece viopta çakılı olduğunu görüyorum başka dünyaları yok herhalde..!!

https://tr.sputniknews.com/amp/avrup...mpression=true

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Koyuncu733 Yazıyı Oku
    O zaman parasal genişleme, fed yada hükümet tarafından kuvvetli bir olasılık gibi. Beklentide bu yönde. Genişlemenin borsalara etkisinden önce bir finansal krizin gelme olasılığı( teminatlarda) olabilir mi?
    Kriz bitiyor artık.
    Dowda bu aralar 26 ya bir dalma olabilir sadece.
    Yinede bu korona aşısının etkilerini izlemek gerekir.
    Aşı fayda etmezse işimiz zor.

6.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba,viop30 pozisyonlarımız 2 ayda bir son gün otomatik kapanır,pay vadelilerde durum farklı,aylıktır ay sonu pozisyonu kendiniz kapatıp yeni vadeye taiımamız gerekir,yoksa pozisyonun adet olarak 100 katı kontrat short açanların hesabında olması gerekir,long olarında pozisyon degerinin 100 katı kontrat degeri para hesapta olması gerekir.ama bu yöntem kullanılmaz zaten 100 katı kontrat alacak adam spottan alır viopla ugraşmaz,sayın koç'un dedigi gibi garan shortta stopum yok diye bir şey yok,zaten viop hesabı günlük zarar oluşmuşsa ve para yetmezse ya para yatırcan yada kontrat azaltacan durum budur
    kendimiz neden kapatıyoruz. kendiliğinden uzlaşmaya gidip bedeli neyse hesaptan çekip yerine pay senedi koymuyor mu?
    örnek: 10 bin lira nakit var. 10 kontratla uzlaşmaya giriyorum 10 bini alıp yerine bin adet pay veriyor. uzlaşma fiyatı 10 lira.

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Kriz bitiyor artık.
    Dowda bu aralar 26 ya bir dalma olabilir sadece.
    Yinede bu korona aşısının etkilerini izlemek gerekir.
    Aşı fayda etmezse işimiz zor.
    dediğmize geldin sayın koç OLAY AŞIDA ..AŞI PANDEMİ ETKİSİ YARATACAK MI..!!!! YARATAMAZSA SIKINTI..!!DİĞERLERİ TUZU BİBERİ..AŞI ETKİSİ HAYATI NORMALLEŞTİRİRSE O ZAMANLAR BİDEN VS DEN KORKALIM..!!!
    BİR DE ŞU VAR ÇİN AŞISI BENİ ÜRKÜTYOR ÇÜNKÜ BU İNSANLARIN YÖNETENLERİN VERİLERİNE ASLA GÜVENMİYORUM VE HEP BUNU BELİRTTİM BURDAN BAN BİLE YEDİM..!!!HEP YALANDI VAKA SAYILARI..ŞİMDİ ÇİN AŞISI ETKİ ETMEZSE SAHA DA OLMAMI SADECE KENDİ ADIMA AVANTAJ OLARAK GÖRÜYORUM..
    YANİ AŞI İŞE YARAMAYIP İŞE YARADI HABERLERİ SALABİLİRLER BU DA BİZİ DİĞER ÜLKELERDEN HER ZAMAN Kİ GİBİ AYRIŞTIRIR.. BİLGİNİZE..!!!

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    kendimiz neden kapatıyoruz. kendiliğinden uzlaşmaya gidip bedeli neyse hesaptan çekip yerine pay senedi koymuyor mu?
    örnek: 10 bin lira nakit var. 10 kontratla uzlaşmaya giriyorum 10 bini alıp yerine bin adet pay veriyor. uzlaşma fiyatı 10 lira.
    10 bin nakiti olan için 10 kontrat almak mantıklı degilki viopta amaç kaldıraç kullanmak,10 bin nakitle alabileceginiz spot malın enaz 3 katını almalısınızki viop işe yarasın yoksa dediginiz dogru şahsen ben 5 katı mal alabildigim için pay vadelideyim

Sayfa 640/996 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •