Sayfa 650/996 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. soygunun kime karşı yapıldığı önemlidir..gerisi boş..
    devlete karşı yapılıyorsa suç, vatandaşa yapılırsa olağandır..
    borsanın geçmişinde ne soygunlar yapıldı..
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsaya kote bir şirket faaliyetlerine ara verecek. Aslında iflas etti de. Bu hisse Pts tavana gidebilir ne kadar mal satarsa kâr. Çok kişi çok ağlar. Aslında o tür hisselere kayyum aranmalı soyguna izin verilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    soygunun kime karşı yapıldığı önemlidir..gerisi boş..
    devlete karşı yapılıyorsa suç, vatandaşa yapılırsa olağandır..
    borsanın geçmişinde ne soygunlar yapıldı..
    Çoğu ülkenin prensibi vatandaş devlet içindir şeklinde.

Görüntüde
    - Devlet vatandaş içindir
    - Devlet toplum içindir
    - Devlet millet içindir
    - Devlet aile içindir (ABD'nin prensibi bu gibi)
    - Devlet ümmet içindir

gibi kavramlar var

Devlet insan içindir prensibi aslında daha geçerli olmalı gibi.

TV'de haberlerde genç bir kadını maske takmadığı için aldılar götürdüler, çok direndi sinirlendi, her insana 7 yıldızlı otel müşterisi muamelesi yapmak asıl gaye olmalı. Turgut Özal Garson Devlet diyordu vefat etti.

Devlet insan içindir denirse okulda sadece insanın ihtiyacı bilgi ve eğitim verilir başta anne baba sevgisi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Yıllardır
    Bedelli / bedelsiz vermeyen

Yüksek bölünme potansiyelli şirketler;

Egeen

Logo

Kartonsan

Bfren

Konya

Doco

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Boyle bir sey kesinmi ? ?
    Yarin endexten 320 puan mi silinecek ?
    O zaman Bu durum Bist30 ve vadelisi icinde soz konusu olacak.
    yaa, olur mu öyle şey, bu hisseler ne xu-30 ne de xu-100 endeksi içinde değil.. sadece xu-tum endeksini etkiler, daha doğrusu artık etkilemez diyelim.. yani qnfb kottan çıktı diye xu-tum endeksi düşmez, sadece bundan sonra etkisi sıfırlanmış olur

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Yanlış yazmışsın ben düzelttim. asdas.
    gözümden bidanesi kaçmış onu da düzelttim. duble asdas.
    Keşke yazdığın gibi olsa))
    31.200 "üstü" yazmamın sebebi, Dow palasının asıl hedefi-süresi bu rakam ve bu sağ omuzdan sonra (düzeltme)silkeleme rakam-süresiyle ortaya çıkacak.
    Yılbaşından önce düzeltme beklemiyorum.
    Ama eğer yılbaşı-yemin töreni ertesi %5-7 düzeltme gelirse, bunu senaryomdan sapma saymam.
    Ama %10-12 gibi silkelerse ordan sürtünmesiz ralliye geçer 6 ay içinde 37.000-38.000. Sonrası feza...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. çok doğru hocam..mutlaka devletin de öne çıkması gereken durumlar vardır ama insanı ilgilendiren olaylarda da insani değerler gözönüne alınmalı..hep söylerim, insana değer veren ülkelerde vatandaş da o kadar etrafına ve ülkesine değer verir..her konuda daha duyarlı olur..tabii bunlar da adaletle mümkün..
    adaletin olmadığı yerde herkes kendi çıkarını düşünür ve balık baştan kokar derler..
    mesela; 3- 5 milyon suriyeli yi alırken size bana sorulmadı, halbuki bu toplumsal bir haktır..
    sen toplumun kültürünü yok saydın..
    bu her alanda uzar gider hocam..sonuçda bulunduğumuz durum ortada..
    ondan sonra vay efendim dolarizasyon neden çözülmüyor, vay efendim sen soğanı patatesi stoklarsan ben de ithal eder aç bırakırım seni vs..hepsinin altında insani değerler yatar..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çoğu ülkenin prensibi vatandaş devlet içindir şeklinde.

Görüntüde
    - Devlet vatandaş içindir
    - Devlet toplum içindir
    - Devlet millet içindir
    - Devlet aile içindir (ABD'nin prensibi bu gibi)
    - Devlet ümmet içindir

gibi kavramlar var

Devlet insan içindir prensibi aslında daha geçerli olmalı gibi.

TV'de haberlerde genç bir kadını maske takmadığı için aldılar götürdüler, çok direndi sinirlendi, her insana 7 yıldızlı otel müşterisi muamelesi yapmak asıl gaye olmalı.

Devlet insan içindir denirse okulda sadece insanın ihtiyacı bilgi ve eğitim verilir başta anne baba sevgisi.

7. abd, kendi çiftçisine diyorki; siz patatesi şekeri vs. dışarıya satın ve daha ucuz satın piyasayı kontrol edin, zararınız ne kadarsa devlet bunu karşılayacaktır, diyor..amaç ülkeye döviz çekmek vs.. bakın ne diyor..zararınızı devlet karşılar diyor..
    biz ne yapıyoruz..sen patatesi stoklarsan ithal ederim, diyoruz..farkımız bu..
    önce insan..önce insan..sonrada dolarizasyonu çözmek için 1.5 yılda merkezin kasasını boşaltırsın böyle..

8. bir ara doktorlar doğuya gitmiyor diye ithal doktor getirtmiştik..

Sayfa 650/996 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •