Sayfa 669/996 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    al 500 puanını da rahatla pala. bizde açalım shortu. 154300 kesmeyecek sanırım 154700-155000 e niyetli gözüküyor.
    çok şeeapma bence

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    saatlikte pin bar görüntüsü, 15 liklerde aşırı şişme üzerine 2. bölük de 1. ile aynı noktadan 1541 mevzilere girdi, az düzelt pala, gideceksen beraber de gideriz.

2 bölük -> %40 poz yapar, buradan stratejim tüm baktığım değerler aşırı şiştiği için artık yukarı gittikçe 1 bölük 1 bölük shortlamak olur.

Tabi Ekim sonunda nasıl dibe kadar short vurduysa, bu ay da aynı o ayın tam tersi şekilde yukarı sürme ihtimali mevcut, ama yapacaksa bile bu hareketi son 2 haftaya saklar diyorum nacizane.
    Harika senkronun var, tebrikler...

3. Benim orta vade sistem Berat ın istifası sonrası al verdi. Şans mı bilemem, orta vade görünüm o karar sonrası değişti bende. Yoksa hala 120 bin olmadı 125 bini geçmeye çalışıyor olurduk.

Yapılan tornistanı hayal etmek bile zordu.. damadı göndermezdi kayın babası. Yoksa hala şahlanan, gaz çıkarmaya ve bununla gaz vermeye çalışan bir ekonomi yönetimimiz olacaktı. Kısa vadeli sermaye girişi istemeyen, hatta bunları sırtlan gibi giren bir yönetim.

Yoksa şimdi atıp tutmak kolay.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Cok gecmis olsun abey
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bizde yakalandık covid illetine şimdilik bişey yok bakalım.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Satış gelirse inmiş de olursun pozlarından,

hatta reverse short bile yapmış olursun vaktinde zaten nassa,

kolay iş seninki böylesi.. Başarılar akKeMal..
    satış gelirse kol kesme seviyemi 1525-1530 bölgesi olarak tayin ettim

ama short yapmayacam, long aç- kapa şeklinde bir süre stratejim, satış gelirse tek derdim elimdekileri iyi fiyattan kaçmış olmak (longlar ve şişeler için)

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Şimdi de THY ye daldılar..
    Geride kalan ne varsa dalıyorlar..
    .
    bankalardan akbank su ara oldukca gerıde kaldı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yahu, öyle 2-3 sene sonrası için fal açanlara bir tarafımla gülüyorum sadece...2019 başında da 140-150 binler havada uçuşuyordu..sonra 90 bin altında eller ayaklar titriyordu.

bizim gibi ülkeleri geçtim, öyle bir dönem yaşıyoruz ki, gelişmiş ülkelerde bile 1 yıllık projeksiyon zor..6 aylık dönemleri baz almak lazım.

yoksa 5 centi bence de göreceğiz, ama 2025 mi olur 2028 mi, orasını zaman gösterecek.
    Onun vadesi 2021 Mart diye hatırlıyorum ben. Yani 6-8 aylık bir pozisyon açmış olması lazım.
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    satış gelirse kol kesme seviyemi 1525-1530 bölgesi olarak tayin ettim

ama short yapmayacam, long aç- kapa şeklinde bir süre stratejim, satış gelirse tek derdim elimdekileri iyi fiyattan kaçmış olmak (longlar ve şişeler için)
    Vays bee, halledersin sen gecikmeli keyfi falan bi çe$it,

bizde 1543,Xx ortili aktif maktif biraz daha satıyoruz madem..

Sayfa 669/996 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •