Dolara baktım.
dolar 2 sene zirveyi aşamıcak.
Dolara baktım.
dolar 2 sene zirveyi aşamıcak.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Burada günlük müthis oynamalar var,
12 dolardan beri ETH takibindeyim, 200 dolara anca yakaladim.
Günde 3% öne 2% geriye Sonra Bir anda 10-25% ileri, 5% geri yapiyor her ücüde. Hic baktiniz mi?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Cok artti, balon, düsünce alayim, yarin alayim, Bir gün alayim,
Credit Suisse anlasma yapmis alayim, jp morgen anlasma yapmis alayim derken, 200 e anca yetisebildim.
Dün de ETHyi yapan cocuk putinle görüsmüs.
Japonya bu paralari "Ödeme sekli" olarak Kabul etti Bir kac ay önce.
Özellikle ETH digerlerinden Bir adim öne cikiyor. 2 senede 0.42 kurustan, 260 dolar seviyelerine cikti.
Mart ayinda 12 lerden ciktigi yolculukta, Bugün 260 dolara yükseldi. Ve hala yükseliyor.
Teknigi saglam olan sacroya göre oldugunu düsünüyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yukarıda anlattıklarınızı su şekilde yaşadım 71 bin endekste algyo almıştım fiyat 31 idi arkadaşlarımda almıştı arkadaşlarım üç beş tl kar görüp verdiler mali kaptırdılar ben hic trade yapmadım öylece bekledim şimdi onlar keşke küçük düşünmesek diyorlar beklemeye devam hatta bloke koydum şarkıyayım diye şimdide fener topluyom gideceğinden eminim kağıda inanıyorsan sorun yok
AYNEN ÖYLE TESPİT DOĞRU
Petkim 2014 Yılı Haziran Maliyet ..1.43
Alcatel 2017 Ocak Maliyet...7.58
Vakfin 2017 Şubat Maliyet..1,71
THY 2017 Şubat Maliyet...5.71
Zoren 2017 Mayıs 1.28...Maliyetlerle Uzun Vade beklemede
Veee Al-Sat yaparken elimden kaçan Karel bir kaç güne bu portföye dahil olacak
______________-Arada günlük tradelerle değişik hisselerde al-sata devam.
EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR
DOSTUM 50 CENT HEDEFİ ÖNCE BEN SÖYLEDİM ...BURASI ŞAKA, KIYMETİ YOK. ...ÇÜNKÜ ÇOOKK ZAMAN OLDU ...HIZI ÇIKARSA 2006-2000..
SÜRECE YAYARSA 2004...HER İKİ DURUMU DA TAKİPTEYİM...2004 ÇALIŞMA YÖNTEMİ İÇİN KIYMETLİ RAKAMLAR AŞILIRSA ...SÜREC 2006-2000 E DÖNER...
HAYIRLI SAHURLAR...İYİ GECELER...
Yer İmleri