Sayfa 450/643 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 5139 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Yazıları okudukça acaba aefes başlığı mı diye dönüp dönüp bakıyorum...

Ben bu kağıdı 15 ortalama ile taşıdım 23.5 civarı verdim... çok da alsat yaptım hadi onları saymayalım... neresi ağır hisse? Kağıtlar 2 3 5 e katlıyor diye bu kazançlar beğenilmiyorsa bilemem, ayrıca bence de ucuz ve tekrar almaya çalışıyorum ama hiç kazandirmadı hiç marj yapmadı da değil yani gayet hareketli kıpır kıpır bir 2020 geçirdi...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Neyse daha kötü analizlerde görmüştüm sıkıntı yok
    kötünü iyisi olmak... bu mesaj bir yerde dursun.. lazım olur..

aefes 14.12.2020 kapanış.. 20.80 daha da alttan alım fırsatı verecek..

izleyeceğiz, göreceğiz..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. An itibariyle yuzde1 artidayiz hey maşallah lastiğine daş değmesin

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tahta biraz primlenince ağlayanlar, sızlayanlar, bundan adam olmazcılar, bu bira at sidiğine benziyor diyenler, ortaklıklarla kıyaslayanlar..

Hepsi arazi oluyor.)

Bir dahaki düşüşe kadar..

Neyse.
    Kağıt 12 yıllık yatayından çıkacak, 25-28 bandını kırınca.

O noktadan sonra kimse konuşmaz artık.
    Rahatlar herkes.

SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by bocjo Yazıyı Oku
    An itibariyle yuzde1 artidayiz hey maşallah lastiğine daş değmesin

An itibariyle yüzde 3.2 artidayiz yürü breh daş maş yok

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    kötünü iyisi olmak... bu mesaj bir yerde dursun.. lazım olur..

aefes 14.12.2020 kapanış.. 20.80 daha da alttan alım fırsatı verecek..

izleyeceğiz, göreceğiz..
    Bak bu gün vermemiş senin teknik olayı kapıda bekle endeks düşer bu da düşer alayım sihirbazı mı

7. Bak güzel kardeşim teknik denilen şey ülkemizde 2 kesim tarafından kullanılır
    1) Bundan ekmek yiyen lisanslı yorumcular ,mergeni ,keli vs ..bunları ben hoş görürüm adam 40 sene bundan eğitim vererek ekmek yemiş ama verdiği eğitimden kendisi istiafede edememiş ,boş işler olduğunu kendisi de bilir
    2 tweterde çok takipçili ******** kesim ,her çok takipçili böyle değil ama çoğu böyle ,takipçisine grafik atıp önemini defalarca vurgularlar

BURADA ÖNEMLİ OLAN BORSAYA YENİ GİREN BİRİSİ BU ŞEREFSİZLERE YAKALANMAMALARIDIR , EĞER KAFALARI ÇALIŞMIYORSA SİTTİM SENE PARA KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR ,HATTA BUNLARIN KÖLELERİ OLANLAR BİLE VAR

8. Şerefsiz olarak belirttiğim her ne kadar nefretle evet nefretle bildiğim kişiler de olsa 1.kesim değildir çünkü devlet izin vermiş bunlara gidin teknik eğitiminizi verin diyor ,
    ama 2.kesim kendi çıkarı için her türlü argümanı kullanır .SKP bunların bir kısmına okkalı para ceza verir ama bir kısmına sadece borsayı kullanmamama cezası verir ya züğürttürler yada başka ilişkileri vardır bilemem

Bildiğim yıllardır bu alemdeyim borsa eğitimini SPK veya BİST in vermediğidir
    SİZ HİÇ BİLANÇO ANALİZİ EĞİTİMİNİ BİR DEVLET KURUMUNUN VERDİĞİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ ,HALBUKİ BİR BİLANÇO ANALİZİ 1 MİLYON KEZ DAHA FAZLA DİRENÇ DESTEK DANDİK GRAFİK ANALİZİNDEN DAHA ÖNEMLİDİR

Sayfa 450/643 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •