Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 374/908 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. SPK küçük yatırımcıyı savunacak hareketi ne zaman yapacak merak ediyorum. Yatırımcıyı söğüşleyen patronlara karşı ne yapacak. Şirketlerdeki imtiyazlı hisse olayı oldukça yatırımcı söğüşlenmeye devam edecektir. Bir çok hissede patronlar ellerindeki malın imtiyazlı kısmı dışında neredeyse tamamını geçirip millete sonra bedellilerle işlerini yürütüyor.

Yazıktır bu yatırımcıya. Amerikada ki SEC Nasıl Türkiyede SPK nasıl. Sermaye piyasası mantığı hep yatırımcıdan para topla olarak mı devam edecek.
    Yazık ki bu borsada olan hep küçük yatırımcıya oluyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

2. Vay be yılların ihlası ve yine bedelli...
    Şimdi bedelliler hep gitti diye kimbilir kaç kişi girecek hisseye.....
    Eczacıilaç, koç, Sabancı bankalar , otokar, vs vs ...kimin umrunda

Yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşlerimdir

3.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    wise stockbroker
    wise stockbroker şu an forumda Üye

Duhul
    Aug 2019
    Gönderi
    213

Ahlaksızlık diz boyu itibarı yerlerde sürünen yıllarca ihlas holdingi baskıladı sürekli aşağı yukarı yapıp silkeledi öyleki 0.95 krşlardan 0.38 krşlara düşürüp sonrada bir hafta içinde tekrar 0.70 krşlara çıkardı sürekli alavere dalavere küçük yatırımcıyı korkttu ürküttü diğer iştiraklerde yasal olmayan vurgunlar vurdu geçenlerde ihlas gyo (1.35 tl'ye çıkarıp 1.27 tl'ye gün içi düşürdüğünde) satıyor dediğimde ihlas holding 1.11-12 tl fiyatlardaydı gyo'da sattıklarıyla ihlas hol.aldığı aşikardı ki bedelliden aldığı 500 milyonuda holding hisse fiyatını yukarı çekme işinde kullandığıda gerçeğin taa kendisidir yani demek istediğim şimdi vurgun yapma sırası ihla holding'e geldi Eeee bedelli yapamıyacağına göre bu hissede ne yapacak iştiraklerin önüne geçip artık nerelerde ky eline vereceğide bilinmez ama uygulamaya koyduğu senaryoları acı receteleri her zaman vardır bu hırsız dolandırıcı zalim harami bacaksız küçük CO'nun..Allah kötülüklerine fırsat vermesin..Be dolandırıcı götürüyorsan şirketlerinin tamamını götürsene ne diye bazılarında tuzak kurup bir diğerinde düğün halayı çekiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun yine bir hinlik peşindesin ya İblisin öğrencisi hadi bakalım seni ve yalladığını takip ediyorum..

.................................................. .................................................. .................................................. ......................Senmisin bedelli yapamaz diyen al sana bedelli der gibi ağzındaki baklayı çıkarıverdi fırıldak CO sanki beni takip ediyor.. Yorumumdan daha birkaç saat geçmedi bile kan emici sülük haberi ulaklarla saldı piyasaya..Aklı başında birazcık borsanın B'sini bilen insan şirketlerin fiyatlarıyla nasıl oynandığını nasıl yer değiştirdiklerini aleni bir şekilde görebilir ..Mesela,İhlas yayının fiyatını holding fiyatına ve onun yerini çekip holding'i de ihlas yayının fiyatına ve yerine yükseltti Gyo'u da neredeyse sabit fiyatlarda 1.25 -1.35 aralığında tuttu ve bu aralıklarda yüklü satışlar gerçekleştirdi İhlas aldı ve hisse fiyatını yukarı taşıdı..Başkent kardeşim ne diyorsa avazı çıktığı kadar neler saydırıyorsa çok haklıdır bu tepkiye bizimde yüklü destek atışlarımız olmalıdır..Bu soyguncuya birileri dur demelidir ama kim ? Parlementodaki muhalifler verdikleri araştırılsın önergesi ile dur diyemedi malesef çünkü hükümet ve yanındaki şakşakçı çorbacılar önergeyi reddettiler..Yani demem o ki sözde adam istediği gibi at oynatıyor bu alemde gün onun günü zaman onun zamanı ne istiyorsa alıyor ona asla hayır diyemiyorlar ama Çavuşoğulları ÇBS PRİNTAŞ'ı tekrar alınması yönünde müracaatta bulunup kote ettirmek istedi ancak spk ve bist yöneticileri kabul etmedi peki bu ötekileştirme senin benim işadamı ayrımı değilde nedir..Allah bu gibi düşünceleri zihniyetleri ıslah eylesin..
    Bedelli yapinca senin bu ilk yazi aklima geldi. Sabah 1.33 e yazdim. Baktim ayak suruyor 1.31 den ciktim. Iki hafta once 1.15 lerden girmistim. Allah sukur karla cikabildim. Bedelli haberi dusurmese 1.60 beklentim vardi ama nasip baska hisseye imis. Dedigin kadar tecilli dolandirici bu grup. En guzeli vur kac yapmak. Evveldende 80 kurustan alip 83 ten satiyordum. Bedelli bitene kadar daha yaklasmam. Insallah bu seneki diger bedelli yapanlar gibi yukselir.

4. muca it in 31 tutkusu
    bu kadar yalan dolani kumpasi 1 gunluk
    hareket icin yapmaz bence

5.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Bedelli yapinca senin bu ilk yazi aklima geldi. Sabah 1.33 e yazdim. Baktim ayak suruyor 1.31 den ciktim. Iki hafta once 1.15 lerden girmistim. Allah sukur karla cikabildim. Bedelli haberi dusurmese 1.60 beklentim vardi ama nasip baska hisseye imis. Dedigin kadar tecilli dolandirici bu grup. En guzeli vur kac yapmak. Evveldende 80 kurustan alip 83 ten satiyordum. Bedelli bitene kadar daha yaklasmam. Insallah bu seneki diger bedelli yapanlar gibi yukselir.
    O senin hür iradenle almış olduğun bir karardır tıpkı 1.15 tl fiyattan aldım aranızdayım dediğin gibi benim yorumumla ilişkilendirmeyin..Ben gördüklerimi ve gerçekleri yazı yorum bir küçük yatırımcı olarak başkalarının ne alıp sattığı beni asla ilgilendirmez zaten başkalarına tavsiye niteliğindede asla yorum yapmamışımdır ki kelin ilacı olsa kendi başına sürer..ytd..

6. Arkadaşlar iblis öyle bir hareket yapıyor ki hisselerin de ,anlayana madalya takmak gerek. Dikkat esin bedelinin biri tam bitmeden diğer hissede bedelli kararı alıyor. Hangi üstad,hangi teknikçi hangi tecrübesi yüksek borsacı ihlas grubunun şu hissesi çıkabilir yada bence şu hisseyi yükseltecek diyebilir?!Varmı öyle babayiğit biri,herkes suspus olmuş durumda,Vallahi adam öyle kafa karıştırıyorki,hakikaten şeytanca planlar.Hadi ben fikrimi ortaya atayım;İblis hiçbir grup kağıdında ciddi yükselme yapmayacak taaaki ihlasın bedellisi sonuçlanana kadar..Ondan sonra toplu hareket edebilir tabi eğer başka bedelli yapmaz ise...Yemin ederim grup hisselerinin hepsini öyle bir kitlediki,insanın beyni sulanır ve biz yatırımcılarıda hipnoz etmiş gibi,uyuşuk uyuşuk izliyoruz...ytd

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Hus911 Yazıyı Oku
    muca it in 31 tutkusu
    bu kadar yalan dolani kumpasi 1 gunluk
    hareket icin yapmaz bence
    Yaniii?!!!

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Allah var, hesap günü var, hesap var..Hele dur bakalım.Allah hesapları seri görür. Ya sabır! En çok üzüldüğüm bunların holdinge koydukları isim. Halbuki yahudi bile yapmaz bu dalavereleri.Nasıl müslüman bunlar yahu! y.t.d.

Sayfa 374/908 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •