Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tam tersine, en kısa periyota çalıştıracağım sistemi.

Düzenli getiri eğrisi istiyorum, aylık 30 bin komisyon ödemeye razıyım yeter ki getiri eğrisi düzenli olsun.
    hocam tecrübe ile sabittir ne 5 dklıklar ne 1 dklılar..!!!
    düşük salınımlarda saatlik periyota göre sağlam salınım olmazsa kazanamazsınız..tecrübe ile sabit..ne robotlar ne algolar..ah ah...
    forex işlem gibi düşünün 4h ta uzun vade kontrat başka türlü olmuyor maalesef bunu yapan adam en az 4 algo çalıştırması lazım ki algo işi faso fiso..
    kendini kandırmak...

senin sistemin çok aşırtma yapmış diyebilirsin ama ..asıl para burda bak..!!

bu sistemde sarı çizgili olanda toplam 3 sitem var..!!!soktuğumun matriksi bunu yazdırdım donuyor..basmıyor kafası..!!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    hocam tecrübe ile sabittir ne 5 dklıklar ne 1 dklılar..!!!
    düşük salınımlarda saatlik periyota göre sağlam salınım olmazsa kazanamazsınız..tecrübe ile sabit..ne robotlar ne algolar..ah ah...
    forex işlem gibi düşünün 4h ta uzun vade kontrat başka türlü olmuyor maalesef bunu yapan adam en az 4 algo çalıştırması lazım ki algo işi faso fiso..

bu sistemde sarı çizgili olanda toplam 3 sitem var..!!!soktuğumun matriksi bunu yazdırdım donuyor..basmıyor kafası..!!!
    Hocam ideal bu konularda daha iyi. Bir görüşün isterseniz.

3.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Hocam ideal bu konularda daha iyi. Bir görüşün isterseniz.
    değil abi metin dili bana göre de değil aynı dile tarifle yolladık istediğimiz sonuçlar ne matriks ne de ideal ile paralel vs..sadece sistemin matsriksten başarısı erken emir tam kademe de emir vs de zamansallıkta doğru kademede öne geçiyor..
    çok kafa yorduldu kafamız yandı basit başladık sayın abim ile neler bulundu denendi zor..biz yapamadık diye değil bu işin internet sağlıyıcısı bile önemli emir iletim hızı vs..neyse mesşgul etmeyeyim kullandığım bir kaç sistem kombosu ile devam yavas slow trend akıllı trade iş bitti..!!!
    şunu unutmayın icdden burda bir aracı kurumla anlaşssa trading wiev en iyisi..java mı kaldı soktuğumun gezegeninde çoğu java tabanlı..!!!
    web tabalılar daha iyi..yurt dışı hiç örnek alınmıyor bu konuda neyse..!!!

4. Valla hocam aynı dertten bende muzdaribim.
    Matriks teknik servisle konuşmuştum geçen sene tradingviewdeki kodu yazdıramadık. Yada sallamadılar
    Tradingviewde cqg powered firmalarla işlen yapılıyor ancak hiç türk firma yok.
    Ama resimden gördüğüm sistemi backtest olarak çalıştırmamışsınız doğru mu? Profit factoru merak ettim de [emoji3]

Ytd

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    değil abi metin dili bana göre de değil aynı dile tarifle yolladık istediğimiz sonuçlar ne matriks ne de ideal ile paralel vs..sadece sistemin matsriksten başarısı erken emir tam kademe de emir vs de zamansallıkta doğru kademede öne geçiyor..
    çok kafa yorduldu kafamız yandı basit başladık sayın abim ile neler bulundu denendi zor..biz yapamadık diye değil bu işin internet sağlıyıcısı bile önemli emir iletim hızı vs..neyse mesşgul etmeyeyim kullandığım bir kaç sistem kombosu ile devam yavas slow trend akıllı trade iş bitti..!!!
    şunu unutmayın icdden burda bir aracı kurumla anlaşssa trading wiev en iyisi..java mı kaldı soktuğumun gezegeninde çoğu java tabanlı..!!!
    web tabalılar daha iyi..yurt dışı hiç örnek alınmıyor bu konuda neyse..!!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •