Sayfa 979/1006 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Su yürür yolunu bulur...enflasyon yeni birşey değil hep vardı hep olacak ...enflasyonun yüksek olduğu dönemde çarşı pazarda tescilli iken bile faizi bize 8-9 lardan verdiler...yıllarcada bu faizleri seve seve kabul ettik...üstüne el öptük....düne kadarda faizler çok düşüktü..bakmayın son günlerde havanın yalancı baharına....Türkiyede yılın her zaman faiz hava raporu ya çok kurak geçer yada çok soğuk....ama asla ilkbaharı çok uzun sürmez....

Chucky...............................yeşil
    ..
    2018 eylül de Burgan 30.50 31 NET!! aylık ödemeli 1 senelik faiz vermiş idi..
    Breh breh breh..

2. Viop teminat mk 14.67% günlük

3. ünlü menkul 16.50% günlük m+

4. Altın Dolar Euro 2.El Araçta Yükşeliş Fantazisi kuranlar hayallerini en az 1yıl erteliycekler galiba

Alıntı Originally Posted by Gessle Yazıyı Oku
    Altın Dolar Euro 2.El Araçta Yükşeliş Fantazisi kuranlar hayallerini en az 1yıl erteliycekler galiba
    Peki düşüş efsanesini kim yazmış?
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

6. Ben doların 2021 yılı içerisinde 550 ye düşeceğine inanıyorum.öncesinde zor ama belki ölü kedi zıplaması yapabilirse de sonuç değişmeyecek.buna göre araç fiyatlarında da düşüş bekliyorum.hep birlikte yaşayıp göreceğiz

7. Aktifbank internet sayfasına girilemiyor. Bugün başka sorun yaşayan var mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    24 Aralık ta faiz artışı olmayabilir çünkü şu an politika faizi (15) enflasyon (14) un üzerinde. 3 ocakta, Aralık ayı enflasyonu açıklanacak ve yine yüksek gelmesi bekleniyor. Dolayısı ile 3 ocak tan sonra bankalar kendileri 50-100 baz puan faiz artırabilir diye düşünüyorum.

Ytd.
    Hala aynı fikirdeyim... Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 979/1006 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •