Sayfa 814/996 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. BLÖMBERK amma yaglıo....tek sorun enflasyonmus gıbı ...agbalı...yagla yagla mall cıkcaz....hhade.....sabahkı 140...140 400 aralıgı...yanında işlemler.....hadı...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. şimdi bu covid sonucunda hiç bir merkez bankası enflasyonda artışa rağmen son dönemde BİZİM ÜLKE DIŞINDA FAİZ ARTIRAN YOK..!!! AYIK OLUN UYANIN..!!

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim ki şuna benziyor. Arabanın 4 lastiği patlak, motorda yağ yok, fren balatası bitmiş, şoförun gözü kör. Muavini güler yüzlü tatlı dilli diye uçurumdan aşağı giderken bir şey olmaz mantığı var.
    Borsalar ve piyasalar düzensiz hareketler sergilerler.Çok düzenli tahmin edilebilir olsaydı ortamın çok kötü gittigini gören bir kişi şort yapıp parayı cukkalardı yada çok iyi oldugunu gören bir kişi long açıp cukkalardı.Bazı hikayeler vardır neymiş tüm parasını yatırmış çöküş beklemişte dünya para götürmüş falan filan...Elbette götürebilir ama hikayedeki ayrıntı önce herşeyini vermiştir.

4.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    halen tavan olan hissem yok ben bu işi bilmiyorum keşke limon satsaydım
    Açık konuş Mehmet abi limon fiyatları mı yükselecek
    Hamdım Piştim Yandım

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Açık konuş Mehmet abi limon fiyatları mı yükselecek
    valla hisse %10 yükselecek bugün diye malak gibi bekliyoruz 3 liraya limon alsak 5 e satardık bu iş iş değil ömrümüzü tükettik fuzülii..

6. salınımlarda short yönlü para long yönlü paraya göre daha az kazandıracağı bir döneme giriyoruz gari...
    en kötüsü için aşının işe yaramaması lazım...

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sen boş ver onu bunu da madem böyle sen covid diönüşü lonk olabildin mi hatta bu mantıkla mı devam ettin mesela 840 dan dönen endekste bunu haketmiyor daha da düşecek 480 olacak diye mi baktın...cidden böyle baktıysan acilen borsayı bırakmalısın..!!
    0h0oo senin i$in çok zor forumda$ )..

Yakında kaybolursun yine, erase memory style hemde..

8.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    valla hisse %10 yükselecek bugün diye malak gibi bekliyoruz 3 liraya limon alsak 5 e satardık bu iş iş değil ömrümüzü tükettik fuzülii..
    maske satsan daha volatil ama kesin kazanç bakınız seyitler kimya 4,5 tl den 30 tl oldu burda adam shorttan kazanacağını sanıyor..seyitler düşse ne olur borsa etkilenir mi..millet oyunu çok iyi kurdu..!!

Sayfa 814/996 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •