aha kaldırmış
yapıştır tavana
aslında haber gelmeden tavan kitleyince daha şekül oluyor![]()
aha kaldırmış
yapıştır tavana
aslında haber gelmeden tavan kitleyince daha şekül oluyor![]()
50 bin lirası olan adam 2 tane mi şort açar yahu :D en az 10 tane açar 10 tane açsa 130 bin tl lik poz olurdu. şu an 1568 varsayalım ve 156.8 bin tl lik olmuş poz boyutu zararı 26.8 bin yani batmış bence....
50 bin le 2 poz viop yapıyorsa kaldıraç vs kullanmayacaksa gitsin spotta yapsın işlemini niye boşuna vade farkı vs yoracak kendisini sonra vadelerin boşuna faizini ödeyecek :D
iyidir ezber sorgulamak, devam et sorgulamaya bence ezberleri
boğa trendi varken, shorttan kazanılmaz derler ama bak conso her fiyattan short yapıyo ve kazanıyo, iyi kazanıyo hem de
faiz artışı borsaya yaramaz derler, ama gör bak faiz artışı oluyo diye banka hisseleri şahlanabiliyo
millet aç- aç derler, araba talebi zirvede, bahçeli ev yok satıyo
garan short
bak ya bunu sorana bak...stop olmadan shortsuz nasıl gidiliyor..çıkış kasımda başladı bu adam her gün içi saatlik zirve de short bassa ki sanmıyorum 150 den sonra başlasın nasıl stop olmadan poz taşıyacak..!!olay bir iki mi yoksa onun dediği gibi stop olmadan mı devam..stop olmasa 15 bin girmiş en fazla ortalaması 145 olur ki taşıdığı teminata göre zarar 1000 puan da 1000x100x kontrat sayısı desen stop olmadan bu nasıl olur..
aralık ayı içinde bakarsan stopsuz short bastığını ve seans içi en yüksekten yapmış olsa 1460 dan başlasa nasıl stop yapmadan gidecek
[IMG][/IMG]
Az beri git oku oyunagelen.. Nassı kawurmuşuz son solo kalın longları, öncesi dev zikzak kaç tur shortları,
ondan berisi 120X dipsel fedai extra longlarımızı ki trend oldu ))..
Hadi i$inize, $ımarmayın bele$ten aradan dereden..
Daha bi halt yediğinizi görmedi koca forum, anca çene borsa forum trollüğü.
Bugün siftah yapamadık... Eccük bende hacim yapiiyim.
1569 dan bi dene şort
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri