Sayfa 720/940 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Biliyorum KORDS temel analizi gecikti , kısaca Ar-Ge 250 şirketinde 25. Sırada, her sene yenilikçi kimliği ile sürdürülebilirlik anlamında ve doğa dostu yatırımlarıyla ödül almış bir şirket. 15-27 arası kanalda ilerleyen bir durumda. 15 üstünde olumlu görüyorum. Bir süredir de dikdörtgen bir alan yapmış. Tekstil ve kompozit kaplama, uçak ve araç içi kaplama gibi değişik alanları var. Sonuçta sonunda SA amblemi varsa korkma.
    Yazdıklarımın hepsi için yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi yatırımını kendine göre yapmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    ENDEKS ; 1392.45 kapanış...
    Yukarıda önemli dirençleri yazmıştım...
    Şimdi borsada şöyle bir gerçek vardır büyük yatırımcılar ve/veya spekler yada yabancı yatırımcılar kar ederler herzaman... Ama bu karlarını cebe koymadan yatırıma devam etmezler...Yani mutlaka bir realizasyon yaparlar...
    Zaten teknik olarakta sonsuz bir yukarı tırmanış yoktur...
    Her yokuşun bir inişi vardır...Ama bunu nereden yapacaklarını teknik olarak tahmin edebiliriz ama onların kafasının içini malesef bilemeyiz...Zaten bilsek karmaşa olur kim kime ne satacağını şaşırır...yani çakışır...
    Ama kafa takmıyalım hiçbir zaman çakışmamıştır...ky cömerttir yol verir...
    Aslında ky da kendi çapında realizasyon yapsa,kar cebe yakışır deyip en azından yarı yarıya yapsa hiç olmazsa üzülmez...Ama şöyle bir gerçek vardırki ky hiçbir zaman birgünden diyeceğimde neyse diyeyim yinede ; birgünden fazla nakitte bekleyemez...kuruşuna kadar hissededir...
    Çok uzattım ; Sağlıklı bir ilerleyiş için düzeltme/ler şart...
    Desekki burdan düzeltme gelir(misal) kimse kıyamaz hissesine...Ama hak vermiyorda değilim yıllarca tutmuşsun dişe dokunur bir kar etmiş veya etmemişsin...tamam satayım diyorsun birde bakmışsın yıllardır gitmeyen hisse roket takmış ateşlemiş...Ve hep şunu duyarız nerde olursa olsun tüm ky lar ben sattım uçtu...Bizkerde(ky) haklıyız be...!
    Yine neyse ; endeks en yüksek; 1409.78 seviyesini gördü... Bizim direncimiz kaçtı ; 1405.70...yani ; 4.08 puanla farkla deydi dirence...oradan da bir miktar geri çekildi...
    Önemli desteğimiz ; 1366.65... Burası önemli ilk etapta... Ama yukarıda da yazdığım gibi sağlam bir realizasyon yaşanırsa benim ana desteğim ; 1230.00...burayı görürmü inanın bunu hiçkimse tahmin edemez...Öyle bir gündemimiz varki ; Gündem analiz...Tekniği seseri mayına çevirir...
    Gündem de ise hem çok güzel hemde çok kötü senaryolar ve gerçekler mevcuttur... Bu yüzden bir düzeltme gelirsede nereden döneceği veya nereye kadar olacağını bu beklentiler belirleyecek...
    Yukarıda yazdığım, esas oğlan dediğim direnç ; 1435.00 sağlam geçilirse şenlik başar...
    Çok uzun oldu yine kim okur bilmem...))
    Y.T.D.
    Sayın eski Prof ; yazınız çok değerli bilgileri içeriyor. Yeterki anlayıp bunu uygulayabilelim koy olarak. 1990 yılında girdiğim bu piyasada çok şeyler gördük her seferinde temkinli olacağız son kuruşuna kadar hissede olmayacağız paramızın bir kısmı her zaman nakitte kalmalı dememize rağmen bunu hala onca tecrübeye rağmen başaramadım. Arkadaşlara naçizane tavsiyem yazınızı çok iyi okuyup her satırını akıllarından çıkarmamaları. Tabii borsada kazanmak da kaybetmekte var. Önemli olan sağlığımızı kaybetmeden dengeler üzerinde hareket edebilmek. Sonuç olarak yazınız ; içerisinde bir çok tavsiye, bilgi ve tecrübe barındırıyor. Umarım biz ky' ler azami oranda faydalanmasını biliriz. ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK TŞK.ler.

3.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Biliyorum KORDS temel analizi gecikti , kısaca Ar-Ge 250 şirketinde 25. Sırada, her sene yenilikçi kimliği ile sürdürülebilirlik anlamında ve doğa dostu yatırımlarıyla ödül almış bir şirket. 15-27 arası kanalda ilerleyen bir durumda. 15 üstünde olumlu görüyorum. Bir süredir de dikdörtgen bir alan yapmış. Tekstil ve kompozit kaplama, uçak ve araç içi kaplama gibi değişik alanları var. Sonuçta sonunda SA amblemi varsa korkma.
    Yazdıklarımın hepsi için yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi yatırımını kendine göre yapmalıdır.
    Hayırlı sabahlar teşekkürler bilgi için esselocan kardeşim

4. Günaydın arkadaşlar...
    Sabah sabah ne güzel şeyler yazmışsınız...
    Teşekkür ederim... Hayırlı günler bol kazançlar olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Sayın Eski Prof hocam yazdıklarınız için teşekkür ederiz. Yine endeks ve ky hakkında güzel bir değerlendirme yaptınız. Gündemde Libya, Suriye, Karabağ, AB yapamadığı Mart ayına ertelediği yaptırım kararları, ABD nin korktuğu ve dünya ülkelerini endişeye sevk eden SAVUNMA SANAYİMİZDEKİ gelişmeler neticesi ABD nin aldığı yaptırım kararları tamamen ülkemize ayar vermek isteyenlerin işi. Biz ne yapacağız pandeminin gölgesinden çıkarak kendi aşımızı yapıp işimize hayatımıza odaklanacağız. Bize dayatılmak istenen dijital dönüşüm, insan kısırlaştırması/nüfus azaltması, tarımın azalması ile gıda kıtlığı gibi konularda arge yapmalı, kendimiz üretmeli yerli ve milli olmalıyız.
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Biliyorum KORDS temel analizi gecikti , kısaca Ar-Ge 250 şirketinde 25. Sırada, her sene yenilikçi kimliği ile sürdürülebilirlik anlamında ve doğa dostu yatırımlarıyla ödül almış bir şirket. 15-27 arası kanalda ilerleyen bir durumda. 15 üstünde olumlu görüyorum. Bir süredir de dikdörtgen bir alan yapmış. Tekstil ve kompozit kaplama, uçak ve araç içi kaplama gibi değişik alanları var. Sonuçta sonunda SA amblemi varsa korkma.
    Yukarıda yazdıklarınıza katılıyorum...
    Kords için teşekkürler... Güzel analiz
    Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Yukarıda yazdıklarınıza katılıyorum...
    Kords için teşekkürler... Güzel analiz
    Ytd.
    Sayın Prof fazlaca detaya giremedim ancak webde araştırma yapıldığı takdirde şirket hakkında daha güzel bilgiler mevcut, buraya uzunca yazmak istemedim. Destek dirençler hafta sonu müsait olduğunuzda bakarsanız memnun olurum. Ben teşekkür ederim.
    Ytd

7. Herkese günaydın...ARDYZ arkasında baka kaldık.% 35 getiriden kendimizi mahrum bıraktık.Temel olarak güvendiğin şirketin kuyruğundan tutup bırakmamak gerek.Son zamanlada OZKGY ve ARDYZ iki örnek.Hocama ve diğer dostlara soruyorum ECZYT ve EGGUB sizce temel ve teknik olarak sıkısıkıya kuyruklarından tutalım mı?Kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadan fikir alış verişi kapsamında fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.saygılar sunuyorum..

8. Değerli dostlar 4s. grafiklere göre gözüme güzel gözükenler:POLHO-RYSAS-FONET-HATEK-CEMTS-CRDFA-CEOEM-IPEKE
    son bir aylıkta RYSAS ta alanlardan doce bank 3,605,781 lot alış yapmış %79,05 oranında.Yorumlarınızla bilgi süzgecinizden geçirerek
    takibe değer olanları öne alırsak hepimiz faydalanırız.YTD.

Sayfa 720/940 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •