Sayfa 882/996 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    fuzi faydalı bi eleman, dili sürçmüştür.
    ayuların bozgurt,
    şu çekyatçı bozgurt bilem
    stop olur.
    benim gibi marjı biraz yüskek tutar sadece.
    viopta stop olmayanı biçerler hocam..!!!ben gene de tüm iyi niyetimle yaayım da her iki yöne de allah esirgesin derim..!!!benlik bir durum yok spottayım ama yeni üye olup bir kaç mesaj yazan adamın da hakkına girilmesin burda lgı yaratılmasın yoksa kendisinin üstatlığına laf edeccek değiliz ama biz de birşeyiz..!!saygılarımla..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,070
    Atışma ile vakit harcamayın, para kazanma derdinde olun. !!!
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sende onun için şortsun demi.
    uyanık seni.
    o cekpotu beklediğini biliyorum.
    o cekpotun olması da yüskek ihtimal, onun da farkındayım,
    bilemediğimiz cekpotun başlama seviyesi ve zamanı.
    bana yakın bi zamanda olacak gibi geldi.
    ben de lönküm bu arada.
    ben de zu kurnazıyım gördüğün kibim. :asdas
    Ne şortu, şort mu bıraktılar!! hep patlattılar

Geçen hafta 1545 den stopladığımı ve üç dene jetonumu pala tıraşladığını yazdım. bizde şeffaflik var abi, gizli kapaklı iş olmaz. sadece dün 1569 dan bi dene jeton attım onuda 1558 den kapattıydım. bugün açıp açmadığımı bilmiyorum,buraya yazmadım çünkü
    asdass
    sen tilkiysen bizde kuyruğu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    iyi de saatlik te bile düşmeyen şeye düşmüş denir mi bende baya saldı sandım..senin iş consa döndü...5 dk trade ediyorsa bileme ki öyle olsa batar..!!
    saatlik desen hala emare yok...ona şey ettim..!!
    atarsın grafiği ulen adam bunu görmüş deriz..!!
    düşmüş demedim.
    düşüş başlıyor dedim.
    fark var.
    sistem bu

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Sen $U kaybettiğin iddiamızı öde önce, süren dolmAk üzere ona göre sonradan çıkma akKira..
    kaybettigim iddaa yok, sen dansöz gibi kıvırttın gel notere gidelim her daim sözümüzün arkasındayız kıvırtmayız sen gibi...çuvala parayı doldurdun ya paranda bol nasıl olsa :D hatta parasınıda geçtim, eşek gibi anırsın cümle alemde kaybeden he nasıl ?

hakaretlerinide iade ediyorum klavyeci sensor seni...gerçekte bu tip hakareti edenlere ne yaparlar bilirsin...

6. gece seansında vadeliyi boğaya sokanların kar realizayonu bitmiş gibi...!!! eğer böyleyse işi biliyorlar boğa yönlüler..shortçular en tepeden bassalar bile gene elde edilen kar saadece satliğe bakılaraktan çok daha az gözüküyor...OYNAYAN İYİ OYNUYOR BU OYUNU..NEYMİŞ ÇATIR ÇATIR TRADE EDİYORMUŞ.AHA GRAFİK AHA VERİ..!!

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    düşmüş demedim.
    düşüş başlıyor dedim.
    fark var.
    sistem bu

BİR DAHA OKUDUM evet öyle demişsisniz kusura bakmayın..!!

8.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    kaybettigim iddaa yok, sen dansöz gibi kıvırttın gel notere gidelim her daim sözümüzün arkasındayız kıvırtmayız sen gibi...çuvala parayı doldurdun ya paranda bol nasıl olsa :D hatta parasınıda geçtim, eşek gibi anırsın cümle alemde kaybeden he nasıl ?

hakaretlerinide iade ediyorum klavyeci sensor seni...gerçekte bu tip hakareti edenlere ne yaparlar bilirsin...
    la bunla iddia ya mı girilir..akira..!!!!

Sayfa 882/996 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •