Sayfa 304/1003 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Katılım tarafında dikkat çeken fonlar var.
    Qinvest bu işi biliyor.
    Biraz daha takip edeceğim.
    Katılım olmayan diğer takibimde ise Ünlü'nün UPH'ı var.
    Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Rbh % + 0.67
    Teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Teşekkürler.
    Birşey değil, elimde Rbh kalmadı, artık Elz fiyatı fırsatım olduğunda verebilirim. Bazı günler ziraatte erken gözüküyor Elz.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Katılım tarafında dikkat çeken fonlar var.
    Qinvest bu işi biliyor.
    Biraz daha takip edeceğim.
    Katılım olmayan diğer takibimde ise Ünlü'nün UPH'ı var.
    Saygılar.
    Qinvest, emeklilik kısmında yanlış bilmiyorsam 2011 yılından beri katılım hisse fonlarda tecrübesi var. O yıllarda ergo portföydü, Qinvest ergoyu alınca, aynı ekiple çalışmaya devam ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    yine kafama eksi relatifi yedim bugün. kötü gitmeye başladı bu iş benim için. hsyfler endeksi geçemiyor artık
    Bu aralar relatif getiriyi pek düşünmeyin çünkü endeks yükseliyor ama kağıtlar yerinde sayıyor. Her gün iki üç tane hacimli kağıt seçip endeksi tutuyorlar diğer kağıtlarda satış yapıyorlar. Bir iki aydır böyle gidiyor ama elbet bu durum düzelip genele yayılan bir alım göreceğiz...

5.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Birşey değil, elimde Rbh kalmadı, artık Elz fiyatı fırsatım olduğunda verebilirim. Bazı günler ziraatte erken gözüküyor Elz.

Qinvest, emeklilik kısmında yanlış bilmiyorsam 2011 yılından beri katılım hisse fonlarda tecrübesi var. O yıllarda ergo portföydü, Qinvest ergoyu alınca, aynı ekiple çalışmaya devam ediyor.
    Bilgilendirme için teşekkürler sayın tradestop.

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bu aralar relatif getiriyi pek düşünmeyin çünkü endeks yükseliyor ama kağıtlar yerinde sayıyor. Her gün iki üç tane hacimli kağıt seçip endeksi tutuyorlar diğer kağıtlarda satış yapıyorlar. Bir iki aydır böyle gidiyor ama elbet bu durum düzelip genele yayılan bir alım göreceğiz...
    Bu durum maalesef benim için bir aya yakındır sürüyor. Tek umudum olası ayı piyasasında relatif yaparak durumu kotarmaları.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bilgilendirme için teşekkürler sayın tradestop.
    Ben teşekkür ederim Sn Onurbey

Kpc, Rbh ve Elz strateji olarak 3 aşağı 5 yukarı yakın olacağını düşünüyorum. Zaten bireysel emeklilik ve katılım bankacılığı konularından dolayı ortak iş yaptıkları konularda var.

Değer yatırımı odaklı, kısa vadeli trendler yerine orta uzun vadeye odaklanan, teknik analizden daha çok temel analize dayalı hisse seçimi yapan, trade yerine ortaklık anlayışını ön plana çıkaran fonlar 3 üde.

Aralarında farkı yaratacak şeyler, hisse seçimleri ve ağırlıkları. Kısa vade de aşırı beklentide olmamak lazım, tüm hisse fonlarda olduğu gibi, iyi ve kötü demek için orta uzun vade bakmak lazım. Bazı fonları konuşa konuşa popüler yapıyoruz, kısa vade aşırı beklenti oluşuyor. Bazıları sabırsız davranabiliyor. Ayrıca her yıl böyle gitmez, şimdilik trend yukarı olsada, önümüzdeki 1-2 yıl içinde belki olmasada, hisse fonların eksi getiri yaptığı yıllarda olacak.

Diğer katılım hisse fon Mps için de bir cümle edersem, diğer katılım hisse fonlara göre daha fazla hisse taşıyor (50 üzeri) ve aylık raporlardan gördüğüm sık ve fazla sayıda hisse değiştiriyor, değer yatırım yerine daha trade strateji izliyor gibi.

8. Günaydın herkese. Afs fonu hariç gelişmekte olan piyasalara yatırım yapan başka fon biliyor musunuz? Ya da bununla ilgili yakın zamanda böyle bir fon cikaricaz diyen firma var mı bildiğiniz duyduğunuz?

Sayfa 304/1003 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •