Sayfa 305/1003 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    yine kafama eksi relatifi yedim bugün. kötü gitmeye başladı bu iş benim için. hsyfler endeksi geçemiyor artık
    hysfler de bist 30 ağırlığı az, ancak bist 30 un bist100 içindeki etkisi yüksek.
    bist 30 artınca bist 30 da çok yüksek oranda etkileniyor.
    ben ona bağlıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    hysfler de bist 30 ağırlığı az, ancak bist 30 un bist100 içindeki etkisi yüksek.
    bist 30 artınca bist 30 da çok yüksek oranda etkileniyor.
    ben ona bağlıyorum.
    Yani evet bir takım nedenleri var ama bunları öngörüp, yürüyecek ya da düşerken tutunacak tarafta yerlerini alsalar biraz iyi olurdu. Yılbasından beri ilk kez bu kadar endeksin gerisinde kaldılar benimkiler. Mutlaka geçenler vardır ama benim portföy sıkıntılı biraz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. TCD Fonunda satış yapsak %10 stopaj kesintisi olmakta, fonu 15 aydır satmadan tutuyorum. Sattigimda yine %10 kesinti olacak sekilde görünüyor,bunun istisnası var mıdır?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    TCD Fonunda satış yapsak %10 stopaj kesintisi olmakta, fonu 15 aydır satmadan tutuyorum. Sattigimda yine %10 kesinti olacak sekilde görünüyor,bunun istisnası var mıdır?

Tcd fon izahnamesinde, ortaklık payları asgari %0 belirlenmiş. (İzahname Madde 2.4)

Stopaj alınmaması için, izahnamede asgari %51 belirlenmesi gerekiyor, böyle olsaydı elinizde 12 aydan fazla tuttuğunuz için stopaj ödemezdiniz.

5. Teşekkür ederim
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Tcd fon izahnamesinde, ortaklık payları asgari %0 belirlenmiş. (İzahname Madde 2.4)

Stopaj alınmaması için, izahnamede asgari %51 belirlenmesi gerekiyor, böyle olsaydı elinizde 12 aydan fazla tuttuğunuz için stopaj ödemezdiniz.

6. Borsa 3 gündür 1400 ü zorlayıp zorlayıp kıramıyor.1400 üstü kapanış yapamazsak borsada yorulma emareleri başladı gibi.yeni bi hikaye lazım

7. Arkadaşlar ing vadelideki nakidi kabul etmiyor ben de ykb ye geçip para piyasa fonu alayım dedim teminat olarak kazançtan olmamak için acaba hangisini almalıyım acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

8. Bugünlerde mevduat topigi daha hareketli.
    Son bir hafta on gündür benim gözümde gbc fonu altın fonundan farklı olduğunu kanıtladı. Altın fonlarından daha iyi toparlandı. Sanki gram altın değilde ons altinla daha orantılı gibi. Ama altın fonlarına göre volalitesi daha yüksek sanki, çok düşüp çok çıkıyor.

Sayfa 305/1003 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •