Sayfa 985/1006 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Odea şubeden geliyorum. Çok büyük rezillik yaşadım. Vadesiz hesap açıldı hemen.. Eft yaptım..buraya kadar bi sıkıntı yok.. 1.5 saat bekletildim.. Merkezden 17,5 a onay gelicek diye... En sonunda siz gidin gün içi onay gelir dendi 94 günlük 60 bin lira.. Kabul etmedim.. 1 tl eft zararı ile tekrar aktif bono aldım.. Çok önceden pasif hesabım vardı.. 17,5 çıkmayabilir dedi müşteri temsilcisi ama aktif hesabım yoktu.. Risk almak istemedim odeaya bulaşmayın

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Odea şubeden geliyorum. Çok büyük rezillik yaşadım. Vadesiz hesap açıldı hemen.. Eft yaptım..buraya kadar bi sıkıntı yok.. 1.5 saat bekletildim.. Merkezden 17,5 a onay gelicek diye... En sonunda siz gidin gün içi onay gelir dendi 94 günlük 60 bin lira.. Kabul etmedim.. 1 tl eft zararı ile tekrar aktif bono aldım.. Çok önceden pasif hesabım vardı.. 17,5 çıkmayabilir dedi müşteri temsilcisi ama aktif hesabım yoktu.. Risk almak istemedim odeaya bulaşmayın
    Onayların merkezden gelmesi ve zaman zaman gecikmeler yaşanması tüm bankalarda olabilen şeyler.
    Gün içinde onay gelir demişler. Yani size söz de vermişler.
    Ortada bir risk de yok bence.
    Sonuçta kendi kararınız.

3. Bazı uzmanlar stopaj uzatımı ve bugünkü bddk taksit kararı ile bu ay mbnin pas geçeceğini söylüyor piyasa beklentisi zaten 100-150 arası bakalım haklı çıkacaklar mı.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Onayların merkezden gelmesi ve zaman zaman gecikmeler yaşanması tüm bankalarda olabilen şeyler.
    Gün içinde onay gelir demişler. Yani size söz de vermişler.
    Ortada bir risk de yok bence.
    Sonuçta kendi kararınız.
    Bir şube müdürünün vadesiz hesap açılışında yetkisi olup bankanın sitesinde duyurduğu bi oranı vadesiz hesapları kapalı bir müşteriye verme yetkisi yoksa ve onu tam 1 saat 17 dk bekletiyosa bu resmen angaryadır.. Herkes benim gibi yaparsa bir gün sistemlerini sorgulamak zorunda kalırlar.. Şube müdürü değil orda o zaman konu mankeni

5.  Alıntı Originally Posted by sekko Yazıyı Oku
    Sn Kemtuz,

Vakıfbank 32-92 gün %16
    Yapı Kredi 32-92 gün %16
    Denizbank 32-370 gün %16,50

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok teşekkür ederim en son baktığımda vakıf dan 15.5 almıştım denizden 15.5 . Tekrar deneyecegim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Bazı uzmanlar stopaj uzatımı ve bugünkü bddk taksit kararı ile bu ay mbnin pas geçeceğini söylüyor piyasa beklentisi zaten 100-150 arası bakalım haklı çıkacaklar mı.
    enflasyon 14,03
    MB faizi 15,00

beklentim en az +%1. Reel faiz ve dolarisyonu durdurma amaçlı yapar diyorum.

Yine de pas geçme ihtimali var. Dolar/TL 7,66 an itibariyle
    toplantıya 3 iş günü kaldı.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. Arkadaşlar yakın zamanda usd oran alan var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    enflasyon 14,03
    MB faizi 15,00

beklentim en az +%1. Reel faiz ve dolarisyonu durdurma amaçlı yapar diyorum.

Yine de pas geçme ihtimali var. Dolar/TL 7,66 an itibariyle
    toplantıya 3 iş günü kaldı.
    7.67 seviyesinden bir miktar daha döviz ekledim ben,+1 puan gelse de mevduat faizine yansıması güç 17 oranlar zaten var hatta 17.5 stopajı da ekleyince aslında şu an 19a yaklaşmış durumdayız mb stopajı düşünürse pas geçebilir.yalnız piyasa daraldı iyice konut kredileri bile %17-18 bandına gelmiş.bu sıkılaşma bana 6 ayı bile bulmaz gibi geliyor.bu sebeple dövizin geri çekilmesinde eklemeler yapmayı düşünüyorum.

Sayfa 985/1006 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •