Sayfa 308/1003 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Teşekkürler bilgi için Sn. Falcon, Sn. Onurbey.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Bugünlerde mevduat topigi daha hareketli.
    Son bir hafta on gündür benim gözümde gbc fonu altın fonundan farklı olduğunu kanıtladı. Altın fonlarından daha iyi toparlandı. Sanki gram altın değilde ons altinla daha orantılı gibi. Ama altın fonlarına göre volalitesi daha yüksek sanki, çok düşüp çok çıkıyor.
    fonun fiyatı TL bazında ... altından kaybı kazancı hesaplanırken dolaresi TL ye çeviriyorlar MB kurundan... yani ayvaz kasap hep bir hesap... söyleminiz / düşünceniz hatalı ...eğer fönünün fiyatı dolar olarak açıklansa idi , sattığınızda hesabınıza dölar geçse idi , TL ye çevirmese idiniz gelen kertiği ( burada gebece nin teorik olarak full ons taşıdığını varsayalım bir an için ) o zaman ons altınla ilgili dediğiniz doğru olurdu...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    fonun fiyatı TL bazında ... altından kaybı kazancı hesaplanırken dolaresi TL ye çeviriyorlar MB kurundan... yani ayvaz kasap hep bir hesap... söyleminiz / düşünceniz hatalı ...eğer fönünün fiyatı dolar olarak açıklansa idi , sattığınızda hesabınıza dölar geçse idi , TL ye çevirmese idiniz gelen kertiği ( burada gebece nin teorik olarak full ons taşıdığını varsayalım bir an için ) o zaman ons altınla ilgili dediğiniz doğru olurdu...
    O zaman muhtemelen aradaki fark altın dışı etf lerden kaynaklı

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    50 k lık talep girdim bakalım Arzum için.
    Ne kadar gelecek göreceğiz
    trust merak ettim. halka arza katılırken şirketin bilaçosunu inceliyor musunuz? İlan edilen fiyat hakkında fikir sahibi olmak adına soruyorum.

5. Arzum halka arzında tutarsal talep,nominal talep ve nominal teklifli talep seçenekleri var. Hangisini seçmeliyim? Ayrıca 180 gün satmama taahhüdü var açıklamada. Yani hisseyi aldıktan sonra 180 gün satamaz mıyım?

6.  Alıntı Originally Posted by Saf_sata Yazıyı Oku
    Üstad KERVAN dan sonra tutarı azaltmışsınız 180 k dan sonra sizden daha yüklü bir talep bekliyordum doğrusu.
    yok teminatım yüksek bu sefer....
    ppf ler ile 1mio üstü...
    hedeflediğim alım miktarı 50k ya denk geliyor...

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    trust merak ettim. halka arza katılırken şirketin bilaçosunu inceliyor musunuz? İlan edilen fiyat hakkında fikir sahibi olmak adına soruyorum.
    selamlar Tbey35
    kendim birebir olarak bilançoyu incelemedim, ancak youtube da bunlara ilişkin bilgilendirmeler var onları takip ediyorum.
    bir incelemede şirketin piyasa değerini 13.5 civarı hesaplamıştı, ancak farklı yöntemler mevcut...
    mesela kervanın bilançosu çok daha iyi ve onlar sermaye arttırımı için (yatırım yapmak amaçlı) girdiler bular ise yabancı payını hakla arz etmek için.
    ancak şu anki konjonktüre baktığımda talebin yoğun olduğunu düşünerek giriyorum.
    sonuçta karlı bir firma sadece borçlarının vadesi biraz sıkıntılı benim gözlemlediğim kadarı ile
    zaten ülkemiz borsasında ne şirketler var bilançosu iyi olmayan ancak fiyatı, FK sı, PD/DD si kat be kat yüksek olan. keza tam tersi durumda şirketler de var borsada işlem gören.
    Ben açıkçası dediğim gibişu anki konjonktüre göre alım yaptım, ha illa artacak diye bir şey de yok, baktık taban olmuş.
    O da riskimiz

8.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Arzum halka arzında tutarsal talep,nominal talep ve nominal teklifli talep seçenekleri var. Hangisini seçmeliyim? Ayrıca 180 gün satmama taahhüdü var açıklamada. Yani hisseyi aldıktan sonra 180 gün satamaz mıyım?
    tutarsal talep gir. tüm paran neyse o miktarı yaz. 180 gün patron satamıyordur senin için sıkıntı yok. istediğin an satarsın yani.

Sayfa 308/1003 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •