Sayfa 970/996 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. mınık banka sort nasıl bakalım batcakmıyız

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Her sn pozdasiniz zaten. Viop flat olan tl longtur. Dolar aldım değmedikçe veya faiz.
    Aydınlattıgın için sagolasın ışıldadık bir anda...Öyle mi oluyor ne dersin...Kaldıraçlı arenalar burası...En son 50 bin tl ile 2 jeton atarsa niye batsın dedigini hatırlıyorum...50 bin lirası olan adam 2 jeton mu atacak :D 5 milyonla kaç tane atalım bir söyle ?

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bir kaç kişi dışında seviye verip short long anlık yazan yok.

Zig zag ters işlem yaptı ama mertçe yazdı. Caho da öyle. Yürekli olun biraz.
    Makinaya jeton atın diyon yani, cok uyanıksın seçbul
    kaldır vuralım madem, yok buralardan sana ceton
    Hamdım Piştim Yandım

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Bugun bak akira, oyunagelen, mehmetsevki herkez consu tutuyor :D -5000 isteriz...İstemekle olsaydı keşke...
    korona sonrası akçansa almıştım.. aynı gün satmıştım bakıyorum şimdi 2 mislini geçmiş endeks sağlam hissesine bakıyorum ekside işte bu kaderimiz....

5. Dün güzel şort açtık diye gelin güvey oluyorduk ama aganın hiç düşüresi yok. Hacim desen yerlerde zaten. İlla ishal olana kadar sıkacak kendini, sonra ortalığı afedersin bk götüreccek. Yap güzel bir düzeltmeni sonra ne yöne istiyorsan bak dalgana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    burada yürekli değil KETUM olmak lazım.elini belli etmeyeceksin.

VOB CESUR YÜREK MEZARLIĞI var..

Faizle tefeci çekersin bir kaç aylığına vur kaç yaparlar.

Hukuk adalet olmadığı için sağlıklı ne doğrudan ne dolaylı yabancı gelmeyecek.

Titanikteki müzisyenlerin örneğini vermeyeceğim.

Şu an filmi izliyoruz sonunda geminin batacağını bile bile. Oynat devam.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Sildiğim mesaj sayısı 45 .. Pes artık .. Seans varken bari bu kadar alakasız paylaşımlar yapmayın. Karşılıklı atışma laf sokma için özelden devam edin rahat rahat yazışın.. Seans açık yahu !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 970/996 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •