Sayfa 142/932 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Bu zaten Turuncu trende mıknatıs gibi yapıştı kaldı.Önümüzde ki haftaya bir tarafa patlayabilir.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]Şu an bana en yakın senet OYAKC o bile kriterleri karşılayamadı. Önümüzdeki hafta listeye girebilecek özellikte senet yakalayabileceğimizi umuyorum. İyi tatiller..[/IMG]

Hiç sorma hocam nasıl bişey anlayan varsa beri gelsin, 8.23 ü al sonra 8.11 bas.
    Olsun bize yaradı 21-22-23 verdiklerimi alttan yerine koydum.
    Hayırlı olsun sevindim Sayın Dandanakan...

MACD bana diyor ki; OYAKC alma, bekle...

Ben söz dinleyen adamım, MACD için 3000 TL para saydım ben
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Bu zaten Turuncu trende mıknatıs gibi yapıştı kaldı.Önümüzde ki haftaya bir tarafa patlayabilir.
    Ya var bir numara ama dedim ya daha oyuna girmek için yeterli kriterler oluşmadı bana göre, dediğiniz gibi önümüzdeki haftayı bekleyelim bakalım ne çıkacak?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Bu arada haftalıkların en iyisi (o da yine kriterleri tamamen karşılayamasa da) TCELL...

Haftalık olduğu için günlük portföye almadım, bilginize...

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bu haftaki Teknik Analiz TL dosyası BURADA

Bu haftaki Teknik Analiz USD dosyası BURADA
    Teknik Analiz dosyasının hazırlanışını ve tablonun kullanılışını bir video ile anlatmaya çalıştım.

Hazırlanışı - 1 BURADA

Hazırlanışı - 2 BURADA

Kullanılışı BURADA

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teknik Analiz dosyasının hazırlanışını ve tablonun kullanılışını bir video ile anlatmaya çalıştım.

Hazırlanışı - 1 BURADA

Hazırlanışı - 2 BURADA

Kullanılışı BURADA
    YouTube'da 2 No'lu dosyada hata var sanırım, isteyenler videonun tamamını buradan izleyebilirler...

https://s7.dosya.tc/server18/ol20gg/...anlar.mp4.html

7. Elinize sağlık Tolga bey [emoji122][emoji106]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Teşekkür ederim Sayın Canel.D.

Sayfa 142/932 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •