Sayfa 332/607 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Döküldük ama tekrar gelmeyeceğiz anlamı taşımaz.yeterki trend devam etsin. Ne diyorduk trend varsa fiyat önemsizdir.. Bir ucundan tutarız.. Yeterkı hısse yoluna devam etsın.. Pıyasada fırsatlar bitmiyor yeterkı doğru yerde doğru zamanda Pozısyon almasını bilelim..Birde keko gıbı guzel insanların kazanması bızı mutlu ediyor.
    çok teşekürler dostum...bu güne kadar ben yokken sizler çok kazandınız hep sizler adına ben dışarıdan sevindim...galiba bu seferlik de tersi oldu...dediğim gibi herşey nasip...dün son yarım saatte satmamak için insanlar kendini çok zor tuttu...tutabilenler çok az kişi oldu..bunlardan birisi de bendim...kazançkapısı dostumu da zor tuttum...

ben dün son 50 dakikada ekranı kapatıp dışarı çıktım ve bazı alış verişlerimi yaptım...yolda da ne oluyorsa olsun dedim kazançkapısı dostuma...galiba bu relax tavrım dostumu da rahatlattı...oda satmadı...çünkü ikimiz de jantsanın diğer akranlarının içinde bir pırlanta gibi parıldadığını görüyoruz..

umarım herkes bu hisseden kazanır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Buradaki en buyuk sıkıntı bu üçlüden bryat ın çok şişmiş olması,bryat gerı gelirse bu durum alcar ve jants a yı olumsuz etkileyebilir...genelde grup halinde giden senetlerde bu sıkıntı yaşanıyor.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Buradaki en buyuk sıkıntı bu üçlüden bryat ın çok şişmiş olması,bryat gerı gelirse bu durum alcar ve jants a yı olumsuz etkileyebilir...genelde grup halinde giden senetlerde bu sıkıntı yaşanıyor.
    bryat gerilerse ki bu ihtimal de vardır o vakit bence o hisseden dökülenler daha geride kalmış olan alcar ve jantsaya geleceklerdir...tıpkı kartondan dökülenlerin jantsaya gelmesi gibi...belli bir süre sonra bence aralarında fiyat olarak ciddi bir fark olmayacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Keko bende o yuzden dayanamadım perşembe gunu alcar tavan olurken Jantsa gerı gelmişti 243,244 ortalama ile aldığım senetlerı kar cebe yakışır diyip sattım ..önemlı olan kazanarak satmak kazanıyorsak sorun yoktur az veya çok ve bırde mutlaka bir strateji geliştirmeliyiz, temel ve teknik analizin yanında piyasayı iyi gözlemleyıp kendinize göre bır stratejınız olursa o zaman sırtınız yere gelmez.. Bol kazançlar.. Arkadaşlarımızın kazanması bızı mutlu eder.. Yeterkı ky kazansın..gerısı mühim değil..

Bana bu sureçte en buyuk kazancı tahtacıların hareketlerini ezberlemem kazandırdı bazen az bazen çok kazandık ama kazancımız hep kaybımızdan fazla oldu çok şukur..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bryat gerilerse ki bu ihtimal de vardır o vakit bence o hisseden dökülenler daha geride kalmış olan alcar ve jantsaya geleceklerdir...tıpkı kartondan dökülenlerin jantsaya gelmesi gibi...belli bir süre sonra bence aralarında fiyat olarak ciddi bir fark olmayacaktır...
    Keko bu duşünceye katılmıyorum. Bunlar grup hissesi gıbı Konya, bfren, eggeen, kartn gıbı.. Bryta taban olursa gelebilecek satışları alcar ve Jantsa da tahtacı karşılarmı orası muamma. Şayet senette olursam asla bu riskı göze almam.. İnşallah senın dediğin gıbı olur..

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko bu duşünceye katılmıyorum. Bunlar grup hissesi gıbı Konya, bfren, eggeen, kartn gıbı.. Bryta taban olursa gelebilecek satışları alcar ve Jantsa da tahtacı karşılarmı orası muamma. Şayet senette olursam asla bu riskı göze almam.. İnşallah senın dediğin gıbı olur..
    ben de tam olarak nasıl olur bilemiyorum ama kendi düşüncem bu şekildedir...ben jantsanın hareketinde alcarın etkili olacağını düşünüyorum...alcar tavan olduğu sürece jantsaya zeval yoktur diye düşünüyorum...alcar bence dün günün erken saatlerinde 40-50 bin lot bekleyen ile tavan yapması p.tesinin de tavan olacağını bana düşündürtüyor..bakıp görecez artık..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çok teşekürler dostum...bu güne kadar ben yokken sizler çok kazandınız hep sizler adına ben dışarıdan sevindim...galiba bu seferlik de tersi oldu...dediğim gibi herşey nasip...dün son yarım saatte satmamak için insanlar kendini çok zor tuttu...tutabilenler çok az kişi oldu..bunlardan birisi de bendim...kazançkapısı dostumu da zor tuttum...

ben dün son 50 dakikada ekranı kapatıp dışarı çıktım ve bazı alış verişlerimi yaptım...yolda da ne oluyorsa olsun dedim kazançkapısı dostuma...galiba bu relax tavrım dostumu da rahatlattı...oda satmadı...çünkü ikimiz de jantsanın diğer akranlarının içinde bir pırlanta gibi parıldadığını görüyoruz..

umarım herkes bu hisseden kazanır...
    Ama son ıkı dakikaya kadar bekleyip senedı son ıkı dakikada tavan yapmaları hedeflerinin daha yukarılara olduğu izlenimini verıyor.. Dökülen dökülsün diye çok baskı uyguladılar kısa zamanda tavan olsaydı senet ben dahil kimse satmazdı bayağı zorladılar tahtayı dökmek için ptesı açılışta yuksek olacaktır diye düşünüyorum..

8. bi sallamasyoncu vardı doğu mu kuzey mi ne ona gelsin..

Sayfa 332/607 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •