Sayfa 961/1043 İlkİlk ... 4618619119519599609619629639711011 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Dediğim gibi sitede yeniyim.
    Çelik comak üstad yatırım stratejisi hakkında birşeyler yazmak ve sizden yorum almak istiyorum.
    Sitede yeniyim ama bistte çok da yeni sayılmam. Ucundan acık çizimleri öğreniyorum. Yaklaşık ağustostan beridir birşeyler oluyor hep terse düşüyorum. Gidecek hisseleri az çok tahmin ediyorum ama gel gelelim o vakit ben içinde olamıyorum. Ya da gitmesini beklediğim ama gitmeyen hissede stop koymadan 5 hafta bekleyip yaklaşık %20 zarar edebiliyorum o kadar da becerikliyim..
    Gecenin bu saatinde strateji oluşturma ya da birşeyleri düzeltme adına (ki bir süredir arayış içindeyim) nasıl davranacağımı sapıtmış durumumu nasıl düzeltebileceğim konusunu araştırıyorum.
    Kısaca birkaç örnek verecek olursam: gübre, ben bayrak flamasını çizdim 30. Gün kırıp benim çizdiğim flamanım da üzerine gitti. Ben alamadım. Doas, baktım baktım baktııım. 17 den 34 e geldi alamadım. Katmr de keza bölünmeden önceydi 250 300 lira falan alıp kaçtım galiba öyle bir şeydi. Son zamanlarda pgsus küçük bir flama çarptı gözüme çizdim ama alamadım. 63 leeden 72 dedim 75 yaptı. Arçelik 28 lerden 32 yaptı. Son olarak da otkar 225 den döndü ben 221 civarı bekliyordum geldiği son nokta 260...
    Bunlar son zamandaki kısalar. Ben açıkçası ne yapacağımı sapıttım..
    Sizce nasıl bir davranış eğiliminde olamam gerekli? Bana yardımcı olur musunuz?

2. Elimde vkgyo var hareketsiz kaldı biraz. Bu hafta hareket edeceğini düşünüyorum ki siz de haftalık listenize eklemişsiniz..
    4.10-20 arası gelebilir hatta üstü kapanışla çok daha güzel olacaktır. Kulpu tamamlarda kırarsa bu hafta çok farklı şeyler konuşabiliriz gibi. Ama bu sefer bekleyeceğim. İnşallah bekleyeceğim..
    Ayrıca Turgg var gözüme ilişen ama yine almadım. bu hafta 81.50 stopla güzel yere geleceğini düşünüyorum.. Ytd tabiki. İki kağıtla ilgili düşüncenizi öğrenebilir miyim? Saygılar,

3.  Alıntı Originally Posted by Wolfspeed45 Yazıyı Oku
    Elimde vkgyo var hareketsiz kaldı biraz. Bu hafta hareket edeceğini düşünüyorum ki siz de haftalık listenize eklemişsiniz..
    4.10-20 arası gelebilir hatta üstü kapanışla çok daha güzel olacaktır. Kulpu tamamlarda kırarsa bu hafta çok farklı şeyler konuşabiliriz gibi. Ama bu sefer bekleyeceğim. İnşallah bekleyeceğim..
    Ayrıca Turgg var gözüme ilişen ama yine almadım. bu hafta 81.50 stopla güzel yere geleceğini düşünüyorum.. Ytd tabiki. İki kağıtla ilgili düşüncenizi öğrenebilir miyim? Saygılar,
    Analizlerin bence güzel. Doğru hisseyi en dipten olmasa da güzel yerden alıyorsun anlaşılan. Ancak eksikliğin bence sabır. Bence inatla sabret hedefine ulaşınca sat. Elinde hisse varken diğer kaçırdığın fırsatlara, uçanlara bakarsan elindeki cevheri sattırır bu sana.. uçma sırası senin hissene gelmek üzereyken sattırıyor sana..

4.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Analizlerin bence güzel. Doğru hisseyi en dipten olmasa da güzel yerden alıyorsun anlaşılan. Ancak eksikliğin bence sabır. Bence inatla sabret hedefine ulaşınca sat. Elinde hisse varken diğer kaçırdığın fırsatlara, uçanlara bakarsan elindeki cevheri sattırır bu sana.. uçma sırası senin hissene gelmek üzereyken sattırıyor sana..
    Eyvallah üstad. Doğru diyorsun ama o psikolojik savası kazanamıyorum çünkü tek hisse takip etmiyorum. Durulmayacak hissede endeksin buralara geldiğinde durdum ve ne kadar çok kardan zararım oldu. Elimdeki beklenmeyecek kağıdı da zarara verdim gitti. Ama artık en azından stopa riayet etmeye çalışıyorum. Malesef kısada yine zarar ediyorum. İnşallah vkgyo olumlu olacak.

5. * Endeks dolar bazında 184,610$ olarak cuma günü kapanış yaptı.
    * 8 günlük ortalamasından pozitif yönlü hızlıca uzaklaşmaya başladı. Sert çıkışın aynı sertlikte çekilmesi olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
    * Fibo hedefi 200 doların hemen üzeri gözüküyor. Aybaşından itibaren gördüğü dip-zirve nin katlanması da 200$ hedefini onaylamakta.
    * Yan tahtalar hacimsel manada tabiri caiz ise sürünmekte.. Ayakta kalmaya gayret ediyorlar. Günlük hafif kıpırdanmalar ile satışların önüne geçmeye gayret eder görüntüleri var.
    * Bu yılın geçen seneden farklı olarak güçlü şirketlerin kağıtlarının değerleneceği bir yıl olacağını tahmin ediyorum. Yan tahtalarda şirket bazında güçlü hareketler olacak diye tahmin ediyorum.

YTD... Acemiyim

6. Hocam KRDMA 6,43 üzeri ve TIRE 6,70 üzeri kaldıkça grafikleri güzel gözüküyorlar.Fikrinizi merak ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    * Endeks dolar bazında 184,610$ olarak cuma günü kapanış yaptı.
    * 8 günlük ortalamasından pozitif yönlü hızlıca uzaklaşmaya başladı. Sert çıkışın aynı sertlikte çekilmesi olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
    * Fibo hedefi 200 doların hemen üzeri gözüküyor. Aybaşından itibaren gördüğü dip-zirve nin katlanması da 200$ hedefini onaylamakta.
    * Yan tahtalar hacimsel manada tabiri caiz ise sürünmekte.. Ayakta kalmaya gayret ediyorlar. Günlük hafif kıpırdanmalar ile satışların önüne geçmeye gayret eder görüntüleri var.
    * Bu yılın geçen seneden farklı olarak güçlü şirketlerin kağıtlarının değerleneceği bir yıl olacağını tahmin ediyorum. Yan tahtalarda şirket bazında güçlü hareketler olacak diye tahmin ediyorum.

YTD... Acemiyim
    Bende seninle aynı fikirdeyim kardeşim. Katar’ın %10 hisse payı BİST100 endeks tahtalarını daha çok oynatacak gibi duruyor. Alt pazar göründüğü üzere hareketsiz kalıyor. 2021 güçlü şirketlerin yılı olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam KRDMA 6,43 üzeri ve TIRE 6,70 üzeri kaldıkça grafikleri güzel gözüküyorlar.Fikrinizi merak ediyorum.
    Esma hanım merhaba , bende Tire yi çok beğeniyorum. Ambalaj sektörü içinde uzun süredir yatida kaldı. Üretimi , beklentileri çok iyi . Hisse diğer ambalaj şirketlerine en azından yaklaşır diye düşünüyorum. Fakat bir türlü 7.50 yi geçemedi. Burayı aşarsa süper olur . Demir-#celik te yaşanan son dönemdeki gelişmeler, Abd ile olabilecek anlaşmalar bu sektörün önünü açacaktır. Kardemirler çok iyi . Ben bunu daha iyi gördüğüm ISDMR bir tik daha iyi duruyor...

Sayfa 961/1043 İlkİlk ... 4618619119519599609619629639711011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •