Fatih Altaylı: "Bakan’ın 11’inde gelecek dediği aşılar muhtemelen geldi ama bizim aldığımız aşının 3. Faz çalışmaları henüz açıklanmadığı için aşı 'resmen' kimseye yapılmıyor. Fakat pek çok kişiye 'el altından' aşı yapıldığını biliyor, duyuyoruz"
Fatih Altaylı: "Bakan’ın 11’inde gelecek dediği aşılar muhtemelen geldi ama bizim aldığımız aşının 3. Faz çalışmaları henüz açıklanmadığı için aşı 'resmen' kimseye yapılmıyor. Fakat pek çok kişiye 'el altından' aşı yapıldığını biliyor, duyuyoruz"
ttb bugüne kadar ne söylediyse ya yalanladılar ya sustular hatta terör örgütlerinin elinde dedilerBakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazı siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaşlarımız eleştiri adı altında mücadelemizi sekteye uğratabilecek değerlendirmeler yapmaktadır."
ama ttb nin tek yanlış veya yalan açıklaması olmadı
hepsini sayın bakan bile sonradan açıkladığı verilerle dolaylı yoldan doğruladı.
bir halt olacağı yok.
Mesela ben bir sey 4.80'e dusecek desem, sonra da o sey 8.50 olsa, bir daha yazmaya utanirdim.
Corona virüsün İngiltere’de mutasyona uğraması sonrasında Türk Hava Yolları, İngiltere ve Hollanda uçuşlarını 48 saatliğine durdurdu / Sözcü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri