birileri de endeks 70.000 iken
10.000 bekliyordu 100.000 oldu![]()
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
birileri de endeks 70.000 iken
10.000 bekliyordu 100.000 oldu![]()
Hocam o ekip 7/24 klavye baþýnda kara propoganda yapan Fetö firarisi teröristlerdi..
Efendilerinin desteðiyle dolar manipülasyonlarýný arkalarýna alýp atýp tuttular..
Mecburen buhar edildiler.
Sonra freesky nickyle selamlar,vesselamlar vs.. aylarca Fetö terör örgütü propangadasýna devam ettiler..
Bana ilginç gelen bu haþhaþilere forum yöneticilerinin aylarca müdahale etmeden propogandaya müsaade etmesiydi?
Piyasalar iner çýkar, türlü türlü senaryolarla büyük oyuncular para kazanýr bizde timsahlarýn diþlerinden kýrýntý almaya çalýþýrýz..
Ancak ilkokul mezunu,þizofren bir teröristin tuvalet kaðýtlarýný yalayýp yutan bir grup haþhaþi koca bir millete hakaret edemez,aþaðýlayamaz,kimsede buna çanak tutamaz..
aynen, belirtmiþtik fuatavni vari yazýyor diye.
hesap yapma da yok
bist30 hisselerinde bir kaç fiyat ver dedik, yok.
ekstre göster madem þort dasýn o kadar iddaalýsýn oda yok.
iþin ilginci, baya katýlan olmuþtu görüþlerine
hala yazýyorlardýr , dolar forumlarýnda viop vs.
ilginç
Kriz geldi gelecek derken kim mal satar? soralým birbirimize?
# : vatandaþ satar
vatandaþýn onbinde 2 komisyon ile sattýðýný kim alýr ?
borsa büyükleri ve gizli isimli HERÝF lakaplý adam alýr
#bu herif aldýðýný ayný gün SIFIR komisyon ile satarsa 0,2 % kar yazarsa 100milyon TL lik hisse de Ne kazanýr?
200bin TL kazanýr.
buraya kadar mantýklý bir Senaryo oldu mu?
peki bu HERÝF yukarý kaldýrdýðý HER %0,2 kademede vatandaþ Adlardýrmasý ile Yükseltmede
baþka vatandaþlarda satarsa
EYVAH diye basýp kaçar mý yoksa satana kadar KÝRALADIÐI adamlar ile forumlarda HÝSSE mi pazarlatýr?ve aldýðýný belli bir Oranda Faizler yükselmeden satana kadar ÇABALAR MI_? ## büyükler oyunu asla býrakmaz çünkü oyunda kalabilecekten fazla masayý dahi alabilecek PARALARI vardýr##
ben sattým ahmet sattý mehmet sattý bakkal amca sattý petrolcü dayý sattý kim alýyor??#############
bu herif ve grubu alýyor peki bu adamlarýn eline hazýr vermiþken vatandaþ ne yapacak bu adamlar ?
piyasayý teknikçileri ve ACEMÝ yatýrýmcýyý sattýðýnýn fazlasýný alana kadar Yüksek tutacak##########
GRAFÝKLER yalan söylemez########
####grafiklere AYLIK olarak 20-30 yýl bazýnda bakýnca vatandaþ GERÇEÐÝ görüyor###
bu adamlar borsayý teknik seviye olan daha önce defalarca yazdýðým 102500e kadar alacaklar demedim mi?
çünkü satanlar çok fazla
oradan ise 79 000 endeks ilk durak olmak üzere ÞELALE düþüþü diyor muyum? olasýlýk olarak bu ihtimale %90 veriyor muyum?
peki 102500 endeks ile #####buraya dikkat ####
%5-6 düzeltme koyarsak ne o olur?
bir anda endeks çöker se %5-6 bir günde geleceðimiz seviye yaklaþýk 95000 olur oradan sert yükseltirler maksat ALGI yönetimi yapabilmek
ve bir bakmýþýz ki ###105000 ile 110000 arasýndayýz
ben olsam yöneten böyle yaparý m
ancak ne yapacaklarý belli deðil bu yüzden SABANCI koç turkcell kendi hisselerinden milyar dolarlýk SATIYOR###
buralar AYLIK logaritmik GRAFÝKLERDE bir daha belkide 5 yýl görülmeyecek YERLER
DOLARIN 8 TL olmasý Hükümetin devletin YARARINA olacaktýr bunu da söyledim.yoksa Enflasyn ve Faiz sarmalý ile %20 faiz ortamýnda býrakýn 50000 endeksi 35000 oluruz ve dolar bazlý grafik fýrlar###
ikisinin de ucuzlamasý için DOLARIN 8 TL olmasa dahi 4,61 TL direncini kýrýp en azýndan 5 TL yi geçmesi ülke menfaati adýna faydalýdýr..tamam fakirleþiyoruz derler birileri ama genel anlamda baþka türlü bir çýkýþ göremiyorum.
siz %20 faiz ortamý olursa Gayrimenkul rallisi vs..rallisi mi beklersiniz Herþeyi HAZIR zirvede satýp Vadeli mevduat veya dolar ucuzken dolar mý yoksa DOLARIda içinde alabilen ALTIN mý alýrsýnýz yastýk altýnda?
############
vatandaþ ne yapsýn?
daha 2017 nin baþlarýnda
youtube üzerinde 500 tane video SAVAÞ ÇÖKÜÞ ve KRÝZ haberleri veriyordu hepsi tek tek olacak mý? bunlarý kimse bilemez ancakDÜNYAYI yöneten GRUP bilir bunlarý ve öylede olacak videolarý YAYINLAYANLARDA onlar televizyonlarýn sahipleri de onlar.onlarýn dedikleri olacak.
####
ALTIN dedikleri gibi 5000 DOLAR ons fiyatýna fýrlar mý ? yoksa petrol 200 DOLAR varil mi olur bunlarý görecez
####
veya ülke savaþa mý girecek ve bu Endeksin satýlmasý için BAHANE mi olacak hepsini göreceðiz
##########
TEKNÝK düþünün psikolojiniz TAÞ gibi olsun korkmayýn endeks in geleceði için GEÇMÝÝÞÝNE BAKIN####
(yazý içinde dikkat çekmek için belli yerleri büyük harfler ile yazdým ve hýzlý yazýdan dolayý cümle düþüklükleri olabilir )
veya benim projem gibi sizde kendinize bir plan yapýn kendi projenizden vazgeçmeyin örneðin benim ki:
####
risk almadan VÝOP ta 110000 e kadar her 500 puanda 1 birim satmak ve olur ki maksimum 115000 olursa batmamak
þuan açýklarýmý her bin puan düþüþte otomatik kapatýyorum çünkü aþaðýdan sattýðým miktarlarda var onlarýn taþýma maliyetlerini finanse ediyorum böylece###
95000civarýndan sattýklarýmý hesaplayýnca 79binden kapatmam gerekli diye bir hesap yaptým
###
vatandaþta böyle hesap yapmalý bir anda belli bir fiyattan satmamalý veya aksine almamalý
###
2018 ve 19 için tek risksiz yukarý yönlü trading stratejisi ALTINdýr boþuna deðil Dünyayý yönetenlar ALTIN için NEGATÝF algý yaratýyor
boþuna deðil ALTIN 900 dolar olacak deyip 1150 den topladýlar..
düþünün ona göre iþlem yapýn piyasa belki bugün deðil ama aylýk grafiklere bakýnca eylül KASIM ve aralýk aylarýnda mutlaka DOUBLE ground hareketi ile
yükseliþin baþladýðý noktaya gelmeli böyle bir hýzlý yükseliþ olamaz %35 %50 getiren hisseler var
bunlar ý alan vatandaþ (belli beklentili olanlar hariç ) 10 yýlýný HArcar bu iþlerde
###zaman en deðer li OLGU dur çünkü geri kazanamazsýnýz###
hayatýnýzýn en deðer li zamanlarýný ekran baþýnda Harcadýðýnýza sonra benim gibi 15 yýl sonra sinir olabilrsiniz###
piþman olabilirsiniz
geleceði görebilme yeteneðinize diyecek yok her þeyi bilir mi bir insan?bunlarýn olacaðýný daha KGF öncesi söylediniz dayanýlmadý hemen uyguladýlar. sýradaki olaylar içinde örnek olarak Katar olayý gibi yine nokta atýþý tebrik ederim.çok iyi durum deðerlendiriyorsunuz. http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...ara-ceza-yagdi http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017...ara-ceza-yagdi https://www.youtube.com/watch?v=_z11721TR0E yoksa yeni cezalar yolda mý veya yeni el koymalar olabilir mi? http://hisse.net/haber/?p=722
Yer Ýmleri